کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

جزییات نرخ تورم اقلام خوراکی در دی‌ماه

2 بهمن 1398 ساعت 10:59

بررسی جداول مراکز آمار نشان می‌دهد که نرخ تورم پنج قلم از خوراکی‌ها کاهش یافته است و در این بین گروه سبزیجات با ۴.۲ درصد کاهش در صدر قرار دارند.


به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری آنلاین،مرکز آمار در پایان هر ماه نرخ تورم 12 قلم از خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها را اعلام می‌کند. بررسی جداول آماری نشان می‌دهد که نرخ تورم ماهیانه خوراکی‌های و آشامیدنی‌ها 0.4 درصد نسبت به آذرماه کاهش یافته است.

این در حالی است که نرخ تورم سالیانه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها در دی‌ماه 52.4 درصد است.

همچنین براساس جداول مراکز آمار، گوشت قرمز و گوشت ماکیان در دی ماه 1.9 درصد و گوشت قرمز و سفید و فرآورده‌های آنها 1.5 درصد نسبت به آذرماه کاهش یافته است.

نرخ تورم میوه و خشکبار در دی ماه نسبت به آذرماه سه درصد افزایش قیمت داشت. قند، شکر و شیرینی‌ها در این دوره 0.8 درصد، ماهی‌ها و صدف داران و شیر، پنیر و تخم مرغ 0.8 درصد و روغن‌ها و چربی‌ها 0.2 درصد افزایش قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت در بین اقلام خوراکی مربوط به میوه و خشکبار بوده که در دی‌ماه نسبت به ماه قبل سه درصد افزایش قیمت داشته است.




کد مطلب: 61367

آدرس مطلب :
https://www.sarmayegozarionline.ir/news/61367/جزییات-نرخ-تورم-اقلام-خوراکی-دی-ماه

سرمایه گذاری آنلاین
  https://www.sarmayegozarionline.ir