رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از کاهش سرانه مصرف گوشت گوسفندی از ۱۲ کیلوگرم به ۸ کیلوگرم خبر داد.
یک مقام مسئول:
سرانه مصرف گوشت گوسفندی ۴ کیلوگرم کاهش یافت
21 آبان 1399 ساعت 15:23
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از کاهش سرانه مصرف گوشت گوسفندی از ۱۲ کیلوگرم به ۸ کیلوگرم خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری آنلاین، علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به کاهش 15 هزار تومانی گوشت قرمز در دو هفته گذشته گفت: افزایش قیمت گوشت در ابتدای ماه ناشی از تعطیلات چند روزه و نداشتن مجوز بود که سبب تشنج بازار شد، اما طی دو هفته اخیر این نرخ تا 20 هزار تومان کاهش یافته است.
وی افزود: قاچاق دام از کشور نسبت به سالهای گذشته بسیار محدود شده است و امسال نیروهای مرزبانی کشور توانستند به شکل خاص قاچاق دام را کنترل کنند، اما مرز مشترک ما در غرب کشور زیاد است و همه جا قابل رصد نیست و این مقدار از قاچاق هم چشمگیر نیست.
ملکی از کاهش سرانه مصرف گوشت گوسفندی از 12 کیلوگرم به 8 کیلوگرم خبر و ادامه داد: در ابتدای ماه شاهد افزایش قیمت خاصی در بازار گوشت بودیم که آن هم به دلیل نیامدن ماشین، تعطیلات و نداشتن مجوز بود که باعث شد بازار متشنج شود. اما طی دو هفته اخیر 15 تا 20 هزار تومان کاهش قیمت داشتیم.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: گوشتی که در میادین عرضه میشود گوشتی نیست که در مغازهها عرضه میشود. در میادین گوشت به صورت انبوه توزیع میشود و تیراژ بالاست و شاید بتوانند در قیمتها تعدیل ایجاد کنند؛ اما گوشتی که وارد مغازه میشود یقیناً کیفیت بالاتری دارد و مشتری پسندتر است.
وی افزود: در سطح شهر مغازه دارها شقه بدون دنبه گوشت گوسفندی را بین 105 تا 110 هزار تومان تهیه و با 10 درصد سود در حدود 120 تا 125 هزار تومان در نقاط مختلف تهران به مشتریها عرضه میکنند.
ملکی اضافه کرد: قیمت گوشت در بازار را عرضه و تقاضا تعیین میکند در مواردی که عرضه بیشتر باشد یقیناً در قیمتها تأثیر میگذارد و قیمت کاهشی است و اگر عرضه کم باشد معمولاً کمی بازار را به چالش میکشد.
وی در ادامه گفت: البته ممکن است برخی از مناطق مرفه نشین توان بیشتری در خرید گوشت داشته باشد و برخی از مناطق محروم توان خرید گوشت شأن کمتر باشد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی افزود: در تهران یک مکانی به نام میدان بهمن وجود دارد که مرکز پخش است و فقط مردم برای خرید به آنجا مراجعه نمیکنند بلکه بسیاری از مغازه دارها هم خریدشان را از آنجا انجام میدهند. ممکن است همه مشتریها از خرید در آن مرکز راضی نباشند. هر مغازه داری مشتری خاص خودش را دارد که مشتری به شکل فلهای از مغازه دار گوشت را تهیه میکند و راضی هم است.
وی ادامه داد: در سه ماه آینده با توجه به شواهد هواشناسی هوای سردی را خواهیم داشت. پس بهتر است که داشتههایمان را حفظ کنیم و از مرزبانی کمک بگیریم تا گوشت از مرزها خارج نشود. امور پشتیبانی دام، دامهای مازاد دامداران را خریداری و ذبح کند و برای ماههای آینده ذخیره کنند تا اگر اتفاقات خاصی مانند زلزله و سیل و … پیش آمد ذخایرمان پر باشد و در آن مقطع که نیاز داریم از آنها استفاده کنیم.
ملکی گفت: افرادی هستند که میخواهند کار صادرات انجام دهند. شرایط برای صادرات گوشت به هیچ عنوان مساعد نیست و قطعاً نیاز کشور به گوشت در چند ماه آینده زیاد است از طرفی اگر بخواهیم گوشت وارد کنیم، قیمت گوشت وارداتی نزدیک به قیمت تولید داخل است. بهتر است که داشتههایمان را حفظ کنیم، چون مدعی هستیم که بهترین نوع گوشت گوسفندی دنیا در ایران تهیه میشود.
کد مطلب: 74708