سرمربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: با توجه به تعطیلی ۸ ماهه کشتی و دوری کشتیگیران از تمرینات، حدود ۳ ماه زمان میبرد تا با برگزاری اردوهای مستمر به شرایط عادی آمادهسازی برسیم.
غلامرضا محمدی: زمان زیادی را از دست دادیم
12 دی 1399 ساعت 13:23
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: با توجه به تعطیلی ۸ ماهه کشتی و دوری کشتیگیران از تمرینات، حدود ۳ ماه زمان میبرد تا با برگزاری اردوهای مستمر به شرایط عادی آمادهسازی برسیم.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری آنلاین،غلامرضا محمدی با بیان این مطلب افزود: در شرایطی که کشتیگیران ما ۸ ماه از تمرینات و مسابقات دور بودند، فدراسیون کشتی تلاش کرد تا با گرفتن مجوز برگزاری رقابتهای لیگ، خطر عقب افتادگی کشتی ایران از کشتی دنیا را دفع کند.
او ادامه داد: گرفتن مجوز برای برگزاری رقابتهای لیگ، تمرینات و پس از آن رقابتهای انتخابی کار بسیار دشواری بود که فدراسیون کشتی به خوبی آن را انجام داد و باید این کار را ارج نهاد.
محمدی تصریح کرد: تصمیم ما برای برگزاری لیگ نیز مبنی بر اعلام نکردن تصمیم قطعی از سوی اتحادیه جهانی به منظور برگزاری مسابقات خود بود.
وی افزود: ما مجبور بودیم که کار را از یک جا شروع کنیم که بهترین کار برگزاری رقابتهای لیگ بود، چراکه تمامی داشتههای ما در کشتی آزاد و فرنگی در قالب تیمهای لیگی هم تمرین کردند و هم به رقابت پرداختند.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد با اشاره به این که ویروس کرونا و شرایط خاص آن در تصمیمگیریهای ما مستقیما تأثیرگذار بود گفت: ما نمیدانستیم که رقابتهای جهانی برگزار میشود یا خیر و بعد از آن به ما اعلام کردند که برگزار میشود و ما نیز طبق آن سریعا انتخابی تیم ملی را برگزار کردیم، اما به یکباره پس از آن گفتند که این رقابتها مسابقات جام جهانی است و ما نیز مجبور به تغییر برنامههای خود شدیم.
او ادامه داد: قرار بود که اگر رقابتهای جهانی برگزار شود، دور برگشت و مرحله نهایی لیگ نیز در دی ماه برگزار شود و اگر این طور نشد، بلافاصله رقابتهای لیگ پیگیری شود و این برنامه فدراسیون کشتی بود که به درستی به انجام رسید.
محمدی ادامه داد: رقابتهای لیگ از قبل برنامهریزی شده بود و نمیشد آن را به هم بزنیم و سازمان لیگ نیز برنامه خود را به تمام تیمها داده بود و تیمها نیز طبق آن برنامهریزی کرده بودند و فدراسیون باید پاسخ تیم های حاضر در لیگ و همچنین حمایت کنندههای مالی را نیز می داد.
وی ادامه داد: بلافاصله پس از رقابتهای لیگ نیز اردوهای خود را برگزار کردیم چراکه همان طور که گفتم ۸ ماه بلاتکلیف بودیم و این موضوع، روند آمادهسازی کشتی گیران را بسیار به تأخیر انداخت.
محمدی با بیان این که کادر فنی و فدراسیون کشتی ابعاد مختلفی را در تصمیم گیری خود در نظر میگیرند تصریح کرد: فدراسیون و ما شرایط را از زوایای مختلف می بینیم و تصمیمات مبتنی بر خرد جمعی است. باید بگویم که شرایطی که به وجود آمد بسیار خاص بود و تصمیمات نیز با توجه به آن گرفته شد.
دارنده ۲ مدال نقره جهان گفت: ۲ فاکتور برای فدراسیون و کادر فنی مهم بود یک اینکه بعد از حدود ۸ ماه بلاتکلیفی کشتی گیران در شرایط نسبی و مسابقه قرار بگیرند و دو اینکه به لحاظ مالی و اقتصادی کمکی به کل مجموعه کشتی شد و چرخ کشتی راه افتاد و حامیان مالی نیز جذب شدند.
وی ادامه داد: دیدن چهرههای جوان در لیگ برای ما مهم بود. چراکه طی چندین سال است در حال رصد این نوجوانان و جوانان هستیم و اگر عمکرد خوبی داشته باشند قطعا به اردوی تیم ملی راه پیدا خواهند کرد، باید بگویم که ما شعار نمیدهیم و در حد عمل کار کردیم و استعدادها را می بینیم چراکه آن ها میتوانند آینده کشتی را تضمین کنند در این راه فدراسیون نیز همراه و حامی ما شد و در حال حاضر ۵۰ درصد اردوی بزرگسالان را چهره های نوجوانان و جوان تشکیل می دهند و نظر کادر فنی این است که نگاه ویژه ای به آینده کشتی داشته باشد و این کار را با میدان دادن به جوان تر ها در کنار حفظ با تجربه ها انجام می دهیم.
محمدی با بیان این که اولین هدف ما کسب ۳ سهمیه باقی مانده المپیک توکیو است گفت: قرار بود رقابتهای جهانی در آذرماه و رقابتهای قهرمانی آسیا در بهمن ماه برگزار شود و برنامه ریزی ما برای این رقابت ها بود اما بارها و بارها اعلام کردیم که هدف ما کسب ۳ سهمیه المپیک است و کارمان خیلی سخت است و با توجه به این هدف نیازمند برگزاری اردوها و تمرینات آماده سازی مستمر و پی در پی هستیم.
او افزود: زمان زیادی را از دست دادیم و بلافاصله بعد از اتمام مسابقات لیگ اردوها شروع شده هدف گذاری کسب سه سهمیه است در کنار این برنامه های آماده سازی و حضور در مسابقاتی است که قرار شده در آن شرکت داشته باشیم از جمله قهرمانی آسیا که به تعویق افتاده و همچنین تورنمنت های مختلف در صورت برگزار شدن، اما این تغییر برنامه های اتحادیه جهانی کار را برای کادر فنی سخت می کند و نوع آماده سازی عوض می شود. اگر به دنبال این هستیم که تحول و تغییر فنی در کشتی گیران ایجاد شود، آن کسانی که کارشناس این کار هستند می دانند که به زمان زیادی نیاز داریم. در واقع باید بگویم که برای رسیدن کشتی گیران به شرایط عادی و نرمال زمان می خواهیم و پس از آن نیز باید تمرینات پرفشار را برگزار کنیم.
سرمربی تیم ملی در مورد اعزم نفرات به مسابقات صربستان گفت: اول قرار بود که در اوزان ۸۶ و ۹۲ کیلوگرم کشتی گیر اعزام کنیم اما همان موقع هم گفتیم که این تصمیم قطعی نیست. وقتی لیست نفرات شرکت کننده را رصد کردیم دیدیم که بجز روس ها، بسیاری از کشورها نیز با ترکیب کامل در این مسابقات شرکت نکردند و در واقع این مسابقات یک رقابت بین المللی محسوب می شد که حامی آن اتحادیه جهانی بود و با توجه به اینکه کشتی گیران ما در شرایط آرمانی و ایده آلی نیستند تصمیم گرفتیم با توجه به تفاهم نامه ای که با کشور صربستان امضاء شده در ۲ وزن کشتی گیر اعزام کنیم که در وزن ۶۵ کیلوگرم نیز امیرمحمد یزدانی به دلیل ابتلا به کرونا اعزام نشد تا ما فقط با رحمان عموزاد در ۵۷ کیلوگرم در این رقابت ها حضور یابیم که معتقدم این رقابت ها برای این کشتی گیر آینده دار ما بسیار آورده داشت.
وی در مورد امیرمحمد یزدانی ادامه داد: ما برای امیرمحمد یزدانی به دلیل اینکه در این وزن سهمیه المپیک نگرفته بودیم برنامه داشتیم اما متاسفانه دو روز قبل از پرواز متوجه به ابتلای کرونایش شدیم و به خاطر وقت کم برای گرفتن روادید نتوانستیم کسی را جایگزین وی کنیم.
دارنده ۲ مدال برنز جهان گفت: شرایط حال حاضر حاکم بر دنیا خاص است و شیوع کرونا مشخص نمی کند که در آینده به چه مشکلاتی بر خواهیم خورد. اگر ما در شرایط عادی قرار داشتیم، برنامه های خود را طبق برنامه پیش می بردیم و تمامی آن را اجرا می کردیم.
او ادامه داد: سعی کردیم با کمترین ضریب اشتباه تصمیم بگیریم. اگر کسی پیشنهادی سازنده و از سر دلسوزی می دهد قطعا به کشتی ما می تواند کمک کند اما اگر موضوع شخصی باشد و بوی تخریب بدهد و موجب حاشیه شود این کار به کشتی ما ضربه می زند.
محمدی با بیان این که در سه دهه گذشته به هیچ عنوان به این اندازه به نسل جوان توجه نشده است گفت: خودم بعنوان کشتی گیر و هم بعنوان مربی درگیر مسابقات و اردوهای تیم های ملی بودم و هیچ زمانی اینطور جوانگرایی نشده شاید چند دوره شعار جوانگرایی دادیم اما عملی نشده است و در حال حاضر با حمایت فدراسیون کشتی این کار عملی شده است و این جوانان آینده سازهای کشتی هستند و تقابل این جوانان ها با کشتی گیران با تجربه می تواند به پیشرفت کشتی ما کمک کند.
سرمربی تیم ملی اظهار کرد: با توجه به شرایط قرنطینه و حفظ پروتکل ها، محدودیت فضا و مکان به لحاظ تعداد نفرات داریم و قطعا کشتی گیران جوان که کادر فنی خیلی خوب به عملکرد آن ها اشراف دارد و شناخت کاملی نسبت به آن ها پیدا کرده و در مسیر رشد هستند و آن را خوب طی می کنند از دید ما پنهان نخواهند بود و می توانند در اردوهای بعدی دعوت شوند.
وی در مورد برنامه های آتی تیم ملی گفت: کادر فنی فنی برنامه ها را رصد می کند که مسابقات تا پایان سال ۹۹ قرار است به صورت قطعی برگزار شود و پس از آن در مورد شرکت در آن تصمیم گیری می کنیم.
محمدی ادامه داد: در حال حاضر با توجه به وضعیت بد کرونا و عدم آمادگی کشتی گیران نمی شود برنامه ریزی دقیقی داشت و نقش کادر فنی در آماده سازی و شناخت کشتی گیران بسیار مهم می شود تا بتوانند بهترین تصمیم را بگیرند.
سرمربی تیم ملی گفت: حداقل سه ماه باید طی کنیم تا ببنیم شرایط کشتی گیران چه طور می شود بعد از آن ۳ نفر را برای رقابتهای گزینشی را انتخاب کنیم و اگر قرار باشد در تورنمنتی شرکت کنیم باید هدفمند باشد.
وی ادامه داد: به هرحال کشتی گیر باید به یک آمادگی نسبی برسد تا در مورد اعزامش تصمیم گیری کنیم و ما می خواهیم که هدفمند در مسابقات شرکت کنیم. در صورت حضور در هر تورنمنتی باید پشت آن تفکر باشد ما نمی خواهیم کشتی گیران ما در یک مسابقاتی بروند و خدای نکرده از لحاظ جسمانی و روحی نیز دچار مشکل شوند.
محمدی در مورد تیم روسیه گفت: در مورد روس ها باید بگویم که کاملا در تصمیمات اتحادیه جهانی کشتی اثرگذارند و این یک واقعیت است. آن ها انتخابی تیم ملی خود را ۲ ماه قبل از مسابقات جهانی کردند هدفگذاری روسها حضور در صربستان بود و به هرحال این مسابقات به هر عنوانی و در هر شرایطی برگزار می شد اما شرایط ما به دلیل شیوع کرونا طوری بود که کشتی گیرانمان ۸ ماه از تمرینات اردویی دور بودند.
سرمربی تیم ملی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خودمان و آن چیزی که به نفع کشتی ما است و میتواند به ما کمک کند تصمیمگیری میکنیم و در تمامی تصمیمات خود با فدراسیون کشتی هماهنگ هستیم.
کد مطلب: 76500