«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت کشورش به آمریکا درخصوص تبعات خطرناک ارسال سلاح از سوی غرب برای اوکراین هشداد داده و اعلام کرده است مسکو این گونه محموله ها را "هدف مشروع" تلقی می کند.
روسیه هشدار داد: محمولههای تسلیحاتی ارسالی برای اوکراین را "هدف مشروع" تلقی میکنیم
21 اسفند 1400 ساعت 15:19
«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت کشورش به آمریکا درخصوص تبعات خطرناک ارسال سلاح از سوی غرب برای اوکراین هشداد داده و اعلام کرده است مسکو این گونه محموله ها را "هدف مشروع" تلقی می کند.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری و به نقل از اسپوتنیک، ریابکوف اعلام کرد مسکو ممکن است مذاکرات امنیتی با آمریکا را از سرگیرد، اگر واشنگتن آماده انجام این کار باشد.
وی افزود که روسیه همچنین آماده است در مورد معاهده نیواستارت که به تعویق افتاده بود، گفت و گو کند.
این پیمان که بین فدراسیون روسیه و ایالات متحده آمریکا در مورد اقدام ها برای کاهش بیشتر و محدود کردن سلاح های تهاجمی استراتژیک در پراگ در ۸ آوریل ۲۰۱۰ ( ۱۹ فروردین ۸۹) امضا و برای مدت ۱۰ سال لازم الاجرا شده بود از ۵ فوریه ۲۰۱۱ ( ۱۶ بهمن ۸۹) آغاز و تا ۵ فوریه ۲۰۲۱ ( ۱۷ بهمن ۹۹) اعتبار دارد.
این پیمان در مورد انواع موجود بمب افکن های سنگین (TB)، موشک های بالستیک قاره پیما (ICBM) و موشک های بالستیک زیردریایی (SLBM)، از جمله ICBM و SLBM های غیر هسته ای کاربرد دارد.
ریابکوف همچنین گفت که پیشنهادهای مسکو برای مذاکره امنیتی از آخرین باری که در دستور کار قرار داشت، تغییراتی داشته است.
وی افزود: من نمی گویم پیشنهادهای قبلی روسیه در مورد تضمین های امنیتی به قوت خود باقی است. چشم انداز امنیتی کاملا تغییر کرده و اکنون اوضاع اساساً متفاوت است.
معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین تحریم های غرب بر پرواز هواپیماهای روسیه را غیرقانونی خواند.
وی همچنین گفت که پیوستن فنلاند و سوئد به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) می تواند پیامدهای سیاسی و نظامی به همراه داشته باشد.
روابط بین روسیه و آمریکا از زمان اعمال تحریم های گسترده واشنگتن بر بخش مالی و اقتصاد روسیه به دلیل تصمیم کرملین در ارتباط با عملیات نظامی ویژه در اوکراین، رو به تیرگی گذاشته است.
روسیه تضمینها و درخواستهای امنیتی را برای ایالات متحده آمریکا فرستاده و در آن بر توقف هرگونه رزمایش نظامی ناتو در نزدیکی مرزهای روسیه و همچنین خروج نیروهای این سازمان از اروپای شرقی تاکید کرده است.
روابط مسکو و کییف از سال ۲۰۱۴ تیره شده و این تنش تحت تاثیر فضاسازیهای تبلیغاتی آمریکا و متحدانش شدت گرفته است.
کد مطلب: 86255