به گزارش سرمایه گذاری آنلاین ،محمود کریمی بیرانوند ، به نقش بازار سرمایه در افزایش اشتغال و نیز بهبود فضای تولیدی بنگاهها اشاره کرد و گفت: بورس از منظر اقتصادی به عنوان یکی از راههای تامین منابع در راستای افزایش تولید در اقتصاد کشور تلقی میشود.
وی، هدایت اعتبارات به سمت رشد اقتصادی را بخشی از کارکردهای بازار سرمایه اعلام کرد و افزود: جهتدهی تامین مالی واحدهای تولیدی از مسیر بورس در همه دنیا مرسوم بوده که این نوع تامین مالی در ایران نیز از زمان راهاندازی بورس مورد توجه قرار گرفت.
کریمی بیرانوند خاطرنشان کرد: با تقویت سازوکار بورس متناسب با کسب و کار خرد و ایجاد برخی از فرآیندهای جدید، شاهد کمک این بازار در رشد تولید برای سال «جهش تولید با مشارکت مردم» خواهیم بود.
معاون اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: با توجه به فرآیندی که بورس در چند سال گذشته در دستور کار خود قرار داد، بهتر است در وضعیت فعلی توسعه کسب و کارهای خرد و خانگی را نیز در دستور کار خود قرار دهد.
وی با اعلام این که شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» به معنای مشارکت انبوهی از مردم در مسیر تولید است، گفت: اکنون با توجه به ساز و کارهای موجود در بورس، همچنان شاهد
مشارکت گسترده مردم در جهش تولید نیستیم و افراد فقط به عنوان سهامدار در این بازار حضور دارند.
سهامداری، راهی برای مشارکت مردم در تولید
کریمی بیرانوند، سهامداری را به عنوان یکی از راههای مشارکت مردم در تولید معرفی کرد و افزود: به منظور دستیابی به رونق تولید باید امکان تامین مالی برای کسب و کارهای خرد در فضای بورس فراهم شود که امید میرود با فراهم شدن چنین شرایطی در بازار سرمایه شاهد تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم باشیم.
ورود شرکتهای دانشبنیان به بورس
معاون اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ورود شرکتهای دانشبنیان به بورس را اقدامی مثبت معرفی کرد و گفت: یکی از چالشهای موجود در حوزه دانشبنیان این است که کسب و کار این شرکتها به دلیل وثایق مورد نیاز برای دریافت تسهیلات و نیز عدم تعامل با سیستم بانکداری رسمی، به موفقیت چندانی دست پیدا نکنند.
وی، به گام مثبت دولت برای عرضه شرکتهای دانشبنیان در بورس اشاره کرد و اظهار داشت: در صورت توسعه ساز و کار تامین مالی شرکتهای دانشبنیان در بورس شاهد جهش مثبت و رونق در فعالیت این شرکتها خواهیم بود.
کریمی بیرانوند در پایان خاطرنشان کرد: اکنون تعدادی از شرکتهای دانشبنیان به این بازار ورود پیدا کردند و عملکرد موفقی را از خود نشان دادند که البته اثرپذیری این شرکتها از بازار سرمایه مستلزم ورود تعداد زیادی از این شرکتها به بورس خواهد بود.