نائب رئیس اتاق ایران گفت: بانکها با ایفای نقش حمایتی خود از بخش تولید و صنعت و پرهیز از بنگاهداری و اتخاذ نظامهای متنوع پرداخت تسهیلات متناسب با هر صنعت میتوانند اقتصاد کشور را متحول کنند.
حسین پیرموذن در جلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایهگذاری اردبیل
در بانکها بهدوراز بنگاهداری، حامی بخش تولید و صنعت باشند
2 مهر 1403 ساعت 13:42
نائب رئیس اتاق ایران گفت: بانکها با ایفای نقش حمایتی خود از بخش تولید و صنعت و پرهیز از بنگاهداری و اتخاذ نظامهای متنوع پرداخت تسهیلات متناسب با هر صنعت میتوانند اقتصاد کشور را متحول کنند.
به گزارش سرمایه گذاری آنلاین ،نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: بازنگری در نحوه اعطای تسهیلات سرمایه در گردش با رویکرد جدید بانک مرکزی موضوعی است که فعالان اقتصادی استان بر آن اصرار داشته و توجه ویژه مسئولان نسبت به آثار و پیامدهای منفی این مسئله را مطالبه میکنند.
حسین پیرموذن در جلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایهگذاری در استان اردبیل، اظهار کرد: تسهیلات اعطایی سرمایه در گردش بانکی، تأمین مالی کوتاهمدت برای ادامه فعالیت روزمره یک واحد تولیدی و حداکثر به میزان یک دوره گردش کالا است. در سالی که جهش تولید از تأکیدات مهم مسئولان کشور و حمایت مالی از بنگاههای تولیدی جزو وظایف بانکها است، تمایل به بنگاهداری و تبدیل بانکها به بنگاه اقتصادی عملاً تولید، سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال در کشور را با مانع جدی روبرو میکند.
نائب رئیس اتاق ایران با تأکید بر اینکه حاشیه سود پایین بخش تولید از دلایل امتناع بانکها از اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی است گفت: فریز نقدینگی در بانکها و عدم تزریق این وجوه به سمت تولید، مشکلات عدیدهای را برای اقتصاد کشور به همراه دارد، درصورتیکه با اتخاذ نظامهای متنوع پرداخت تسهیلات متناسب با هر صنعت میتوان اقتصاد کشور را تحت تحول قرار داد.
پیرموذن ادامه داد: تأمین مالی و وابستگی بخش تولید به بانکها در استان غیرقابلانکار است و تقاضای بالای بخش تولید برای دریافت تسهیلات بانکی، نقدینگی و سرمایه در گردش و اتخاذ سازوکارهایی حمایتی متناسب با میزان ظرفیت و توان واحدهای تولیدی، نیازمند تلاش و همت ویژه مسئولان اقتصادی استان برای رونق و پایداری اقتصاد در اردبیل است.
ضرورت حمایت از سرمایهگذاری پزشکان در حوزه بهداشت و درمان
معاون قضایی، رئیسکل دادگستری استان اردبیل گفت: استفاده از توان و ظرفیت پزشکان متقاضی سرمایهگذاری در حوزه درمان، چشمانداز جدیدی از توسعه برای استان است که باید مغتنم شمرد.
یوسف خدادادی با تأکید بر حمایت همهجانبه از سرمایهگذاری در استان اظهار کرد: تسهیل و تسریع در اجرای درخواستها و تأمین زیرساختهای موردنیاز سرمایهگذار میتواند در کنار رشد اقتصادی، پایداری توسعه را برای استان به ارمغان بیاورد.
وی در رابطه با موانع پیش روی یکی از سرمایهگذاران در حوزه درمان که در این جلسه مطرح شد گفت: استفاده از توان و سرمایه پزشکان در حوزه بهداشت و درمان و ممانعت از خروج سرمایه از این حوزه به سایر عرصهها نیازمند برنامهریزی جدی از سوی وزارت بهداشت است و علوم پزشکی استان نیز میتواند با حمایت متقاضیان سرمایهگذاری در حوزه بهداشت و درمان، چشمانداز جدیدی از توسعه را برای استان ترسیم کند.
خدادادی در پایان از دستگاههای دولتی و مسئولان اقتصادی استان خواست نسبت به تأمین زیرساختها برای سرمایهگذاری مخصوصاً در مناطق محروم و مرزی استان و سرمایهگذاری در این مناطق از هیچ حمایتی دریغ نکنند.
کد مطلب: 88544