به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری آنلاین، عباس مافی توضیح داد: همچنین تمامی درختچه های پرچینی نظیر ترون مورد هرس قرار گرفته و انجام هرس درختچه هایی چون توری ، ختمی درختی و دم موشی در دستور کار قرار دارد .
رییس اداره فضای سبز شهرداری منطقه 6 با بیان اینکه انجام هرس در درختان مثمر به منظور افزایش کمی و کیفی میوه صورت می گیرد، ادامه داد: در گیاهان زینتی نیز انجام هرس با هدف، فرم دهی و ایجاد مناظر زیبا در میان سوزنی برگان و برقراری توازن تاج و یکنواختی در تاج درختان پهن برگ مثل توت و نارون و چنار و بید مجنون صورت می گیرد.
مافی تصریح کرد: در بسیاری از گیاهان همچون بید سرخ و زغال اخته زینتی هدف از هرس ایجاد شاخه های سرخ و زیبا در فصل زمستان است و هرس در درختچه هایی مثل یاس زرد ، به ژاپنی ، دم موشی سبب افزایش کمی و کیفی گلدهی این گیاهان می شود.
رییس اداره فضای سبز شهرداری منطقه 6 اشاره کرد: گاهی با هرس ، آفاتی چون سرشاخه خوارها در نارون و آلبالو کنترل شده و گاهی شاخه های آلوده به بیماری سفیدک و فتیله نارنجی در شمشاد و تبریزی مهار می شود.
مافی با بیان اینکه تعدد میوه های زیبا در پیراکانا و کتناستر گویای هرس مناسب در این گیاه است، اشاره کرد: به همان میزان که انجام هرس های هدفمند مفید و تاثیر گذار است، انجام هرس های بی هدف و ناشیانه توسط غیر متخصصین، مضر و حتی باعث ایراد خسارات جبران ناپذیری بر روی گیاهان می شود.
رییس اداره فضای سبز شهرداری منطقه 6 توضیح داد: حذف شاخه های خشک و آفت زده و بیمار درختان و درختچه ها، تنک شاخه های متراکم و درگیر، حذف شاخه های سرگیر و مزاحم و ضدعفونی و پانسمان محل زخم با استفاده از چسب باغبانی از ضروریات و اصول کلی هرس است.