تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۲۶
جالب است ۰
با راه اندازی سامانه دادور صورت گرفت:

افزایش شفاف سازی و پایش عملکرد دستگاه های اجرایی

معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی از افزایش شفاف سازی و پایش عملکرد دستگاه های اجرایی با راه اندازی سامانه دادور خبر داد.
افزایش شفاف سازی و پایش عملکرد دستگاه های اجرایی
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری آنلاین، حسین میرشجائیان حسینی در افتتاح «سامانه دادور» که صبح شنبه در  سالن شهدای دولت برگزار شد، با اشاره به اینکه این سامانه در خصوص حقوق مردم در رسانه راه اندازی می شود، اظهار داشت: مجموعه دولت یازدهم و دوازدهم بهبود محیط کسب و کار را مورد توجه قرار داده است، تورم بالای 30 درصد در گذشته از عواملی بوده که باعث شد اقدامات دولت با مشکل مواجه شود.

میرشجائیان ، ایجاد هماهنگی بین دستگاه های اجرایی برای صدور یک مجوز، پایش عملکرد و پاسخگویی دستگاه های اجرایی، شفاف سازی اطلاعات مرتبط با مجوزها قوانین و مقررات مرتبط با آن، ارتباط مستقیم با متقاضیان مجوزها از طریق مرکز تماس فوریت های کسب و کار و مدیریت دریافت و پاسخ به شکایت را از اهداف تشکیل این ‌سامانه بر شمرد.

رتبه جهانی ایران در ایجاد کسب و کار به 117 رسید

معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی هدف از اجرای اقدامات یاد شده را بهبود فضای کسب و کار در اجرای اسناد بالادستی همچنین مساعدت به حل موانع و مشکلات سرمایه گذاران بخش خصوصی دانست و گفت: در نیمه دوم سال 93 بیش از 2 هزار و 100 مجوز سیستم که بروکراسی ما را شکل می دهد، شناسایی شد که 99 درصد این مجوزها بر اساس قانون بوده است.

وی با بیان اینکه، زمانی که روند صدور مجوزها در دستگاه های اجرایی به طول می انجامید هر ارگانی این امر را بر گردن دیگری می انداخت، تصریح کرد: نقشه ملی استعلامات مجوز کشور بدین منظور و به موجب رفع مشکلات یاد شده طراحی شد.

میرشجائیان حسینی با بیان اینکه ایران در بخش ایجاد کسب و کار در حالی در گذشته رتبه 152 در بین 189 کشور را داشت که در حال حاضر این امر به 117 رسیده است، اظهار داشت: هدف نهایی سامانه دادور تبدیل شدن به پیشخوان مجوزدهی کشور است.

اخذ 58 درصد استعلامات کشور توسط اتاق اصناف

وی همچنین در ادامه گفت: متقاضیان دریافت مجوز می توانند با مراجعه به سامانه دادور و ثبت نام در آن شکایت خود را ثبت و روند پاسخگویی و پاسخ به آن ها را مشاهده کنند.

وی با بیان اینکه شکایات نشان دهنده گلوگاه های موجود در مسیر اجرای کار است که باید شناسایی شده و مورد بررسی قرار گیرد، خاطرنشان کرد: 58 درصد استعلامات کشور باید توسط اتاق اصناف اخذ شود.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام شکایات و پیگیری افرادی که موفق به دریافت مجوز نشده اند را از جمله عوامل راه اندازی این سامانه برشمرد و گفت: عدم نظارت بر پاسخگویی دستگاه های مسئول از جمله دلایل اصلی راه اندازی سامانه دادور است.

میرشجائیان حسینی با تاکید بر اینکه اکنون روند آموزشی در این راستا و به موجب استفاده از سامانه دادور در هشت استان کشور انجام گرفته است، اظهار داشت: بدون شک راه اندازی این سامانه آثار مثبتی را به همراه خواهد داشت.

https://sarmayegozarionline.ir/vdcg.t9yrak9t7pr4a.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین