یک کارشناس بازار سرمایه گفت: از رئیس جدید سازمان بورس انتظار میرود برای نجات بازار سرمایه از شرایط فعلی، جلساتی با هیئت دولت و نمایندگان مجلس برگزار و مشکلات بخش تولید و شرکتهای بورسی را رفع کند همچنین باید در ساختار عملکردی بازار سرمایه تغییراتی اعمال کند.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: از ابتدای سال تا کنون رکود همچنان مهمان بازار طلا است. البته تجربه سنوات گذشته نشان میدهد در پایان ماه صفر شرایط اقتصادی و رکود حوزه صنعت بهبود مییابد اما تا به امروز تغییری رخ نداده است.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: تصویب طرح تزریق منابع بانکی تا سقف ۱۰ هزار میلیارد تومان، با هدف حمایت از بازار سرمایه راهکار مناسبی برای نجات بورس نیست و اگر بانک مرکزی قصد حمایت از بازارسرمایه را دارد باید اقدامات دیگری انجام دهد.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: اعطای وام 10.5 میلیارد تومانی 4 درصدی به مدیران و کارکنان سازمان بورس از منابع سازمان بورس اقدامی خارج از عرف و غیرمعقول بوده و با توجه به اینکه این منابع سود حاصل از کارمزدها و فعالیتهای عملیاتی سازمان بورس بوده است اخذ وام از آن یک جرم تلقی میشود.
یک کارشناس حوزه بورس کالا و انرژی گفت: بررسی چشمانداز بورس کار سادهای نیست و باید منتظر مشخص شدن سیاستهای دولت جدید در زمینه بازگشت اعتماد به بازار سرمایه باشیم.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: قانون چک از سه سال گذشته اصلاح شد، اما از آنجایی که دارای نقص بود و نظارت کافی و آموزش لازم انجام نشد در حال حاضر با رشد چکهای برگشتی در تیرماه روبهرو شدیم.
مدیر مرکز خدمات سرمایهگذاری اتاق تهران گفت: تحریمها جذب سرمایه داخلی و خارجی را در نشانه گرفته است این درحالی است که برای دستیابی به رشد اقصادی 8 درصدی حداقل باید سالانه 100 میلیارد دلار سرمایه جذب شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: برای خروج بازار سرمایه از شرایط فعلی باید اقداماتی نظیر توسعه ابزارهای نوین مالی، تسهیل فضای کسب و کار، بیمه سهام، تقویت صندوقهای تثبیت و توسعه، رفع موانع تولید و جلوگیری از صدور بخشنامههای خلقالساعه انجام شود.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: بخشنامه جدید بانک مرکزی به سهم خود در بلندمدت تاثیر مثبت بر فولادیها خواهد گذاشت، اما به این معنی نیست وقتی صنعت فولاد در تابستان برق و در زمستان گاز ندارد سودشان در حال افزایش است.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: تصمیم شورای عالی بورس مبنی برتامین منابع لازم صندوقهای حمایتی بازار (صندوقهای توسعه و تثبیت) و همچنین انتشار اوراق تبعی تامین مالی برای حمایت از بازار سرمایه مُسکنهای موقتی هستند.
معاونت اجرایی کانون نهادهای سرمایهگذاری گفت: برای برون رفت از شرایط فعلی باید هر چه زودتر سیاستهای دولت جدید مشخص شود و از همه مهمتر نرخ بهره کاهش یابد.
یک کارشناس حوزه بورس کالا گفت: راه اندازی معاملات گواهی سپرده نقره در شهریور کمک به افزایش عمق و توسعه بازارهای مشتقه کالایی میکند و در آینده تمام فعالان این حوزه به بورس کالا سرازیر خواهند شد.
یک تحلیلگر بازار سرمایه گفت: شرایط بازار سرمایه به گونهای است که باید با انجام اقداماتی از سوی دولت وضعیت عملیاتی شرکتها بهبود یابد تا شاهد رشد و تقویت بازار سرمایه باشیم.
مدیرعامل شرکت آسیاتک گفت: دولت باید از تصدیگری در حوزههای مربوطه به فناوری اطلاعات پرهیز کند چون دلسوزی و کارآفرینی بخش خصوصی قطعا میتواند سرعت و کیفیت بیشتری را برای توسعه کشور به ارمغان آورد.