در شرایطی که طی ۳ روز کاری بورس، در پایان تابستان، شاهد کاهش وزندهی بازار به اثر ریسکهای سیستماتیک بودیم، عضو سابق شورای عالی بورس گفت: شواهد نشان دهنده آن است که اثر مولفههای سیاسی بر بازار کاهش یافته و بیشتر مولفههای اقتصادی تعیین کننده مسیر بازار سرمایه هستند.
رئیس کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: در طول ۱۷ سال گذشته بیش از ۱۰۰ ابزار مالی اسلامی، نهاد مالی، قرارداد و مانند آنها، در این کمیته مورد تصویب قرار گرفته است.
گزارش اداره میزهای صنعت و رتبهبندی ناشران سازمان بورس حاکی از وجود ۴ قدرت وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بنیاد مستضعفان در صنعت فلزات اساسی و نبود تمرکز مدیریتی تخصصی در این صنعت است.
رئیس اداره نظارت بر انتشار و ثبت اوراق بهادار بدهی سازمان بورس، با اشاره به اصلاح ماده 14 دستورالعمل انتشار اوراق مرابحه، از امکان انتشار اوراق مرابحه قابل بازخرید قبل از سررسید خبر داد.
براساس آمار ارایه شده از سوی مدیریت پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس، مجموع حجم خرید و فروش اشخاص حقیقی و حقوقی در مرداد ماه رقمی معادل ۲۹۷ میلیارد و ۳۲۶ میلیون اعلام شده که از این میزان ۱۹۳ میلیارد و ۳۲۵ میلیون مربوط به اشخاص حقوقی و ۱۰۴ میلیارد سهم برای اشخاص حقیقی بود.
گمرک ایران دیروز با ابلاغ بخشنامه ارزی بانک مرکزی اعلام کرد: صنایع زنجیره فلزات میتواند ارز صادراتی را خود مصرف و یا به متقاضی واردکننده در داخل زنجیره فلزات به صورت ارز/کوتاژ با نرخ توافقی واگذار کنند. عضو انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با اعلام اینکه توافقی شدن ارز حاصل از صادرات زنجیره فولاد تصمیم بسیار به موقعی بود، گفت: باید اقدامی صورت بگیرد ...
در پایان مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایهگذاری آرمان گستر پاریز ،مجموعا ۱۰۰ میلیارد تومان بین سهامداران تقسیم و به ازای هر سهم ۲۰ تومان سود نقدی تقسیم شد.
طبق آخرین آمار ارایه شده، در مرداد ماه رقمی بالغ بر ۱۴ همت نقدینگی وارد کارگزاریها شده که از این میزان ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان توسط حقیقیها و ۷ همت از طریق حقوقیها صورت گرفته است.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران کاهش صدور بخشنامههای هزینهزا به خصوص در حوزه مالیات و همچنین کاهش شکاف بین نرخ ارز نیمایی با بازار آزاد را به عنوان ۲ راهکار اصلی بهبود اوضاع بازار سهام بر شمرد.
آمارها نشان میدهد؛ به دنبال قطعی مکرر برق واحدهای تولیدی در تابستان ۱۴۰۳، میزان مصرف برق صنایع در تیر ماه نسبت به خرداد ماه با کاهش ۱۹ درصدی همراه بوده که این امر به اختلال فعالیت و نیز کاهش تولید این واحدها منجر شده است.