تازه ترین آمارها نشان می دهد چین به عنوان یک قدرت برتر در انرژی های نوین، پیشتاز دیگر کشورهای دنیا در تولید این منابع است و همزمان موفق شده است از هزینه های تولید این نوع انرژی نیز بکاهد.
ریاست دوره ای ونزوئلا بر اوپک در سال ۲۰۱۸ میلادی، انتظار پیشی گرفتن تولید نفت آمریکا از عربستان، نظر وزیر اقتصاد روسیه درباره قیمت نفت، ابراز خشنودی وزیران نفت روسیه و عربستان از بازگشت توازن میان عرضه و تقاضا و افزایش نشت محموله نفتکش ایرانی به داخل دریای چین مهمترین عناوین خبرهای جهان انرژی در ۲۴ ساعت گذشته بود.
مدیر کل بانک اف چاینا ترکیه با اعلام آمادگی برای سرمایه گذاری و تامین مالی پروژه های زیرساختی در کشور، حضور اقتصادی را عامل تقویت روابط بلند مدت آنکارا-پکن دانست.
دبیر دوم رایزن بازرگانی چین در ایران از ایجاد فرصتی برای تجارت در فضای مجازی میان شرکتهای کشورهای مختلف جهان، توسط "شورای توسعه تجارت خارجی چین" خبر داد.
یک مقام ارشد بانک مرکزی چین گفته است که باید وجود مراکز تجارت ارزهای دیجیتال را ممنوع کرده و تجارتهایی که چنین خدماتی ارائه میدهند را هم، از این کار منع نمود.
معاون بانک مرکزی چین گفت: جای زیادی برای بهبود یوآن به منظور بین المللی شدن آن وجود دارد و با اجرای «پروژه کمربند و جاده» پرداخت ۵۵ کشور به یوآن انجام می گیرد.
انتظار میرود رشد تولید فولاد چین به دلیل تعطیلی اجباری کارخانهها، از سوی دولت و سیاستهای حمایتکننده از محیط زیست در سال ۲۰۱۸ به میزان چشمگیری آهسته شود.
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: بر اساس آخرین اطلاعیه ای که سفارت ایران در پکن صادر کرده، مشکل حسابهای ایرانیان برطرف شده و برای اینکه اثرات آن به صفر برسد نیاز به زمان دارد.
جهان انرژی در ۲۴ ساعت گذشته شاهد تحولات گوناگونی از جمله قرارداد یک میلیارد دلاری چین برای توسعه پالایشگاه آبادان، رشد چشمگیر درآمدهای نفتی لیبی در سال ۲۰۱۷، افزایش میزان پایبندی اوپک به توافق جهانی در ماه دسامبر با کاهش تولید ونزوئلا، کاهش صادرات روزانه نفت عربستان بیش از نیم میلیون بشکه و رکورد زنی قیمت بنزین در انگلستان بوده است.
افزایش نرخ بهره و کاهش نرخ مالیات در آمریکا و تنش های تجاری، چشم انداز اقتصادی چین را تیره و تار کرده است. کاهش در ساخت و سازها بزرگترین گسل موجود است.