عربستان برای توسعه اقتصاد دیجیتال بزرگترین سرمایهگذاری را در میان کشورهای منطقه انجام داده است؛ این کشور برای مقابله با گرمایش زمین، توافقنامههایی را در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر امضا کرده است.
یک تحلیلگر پیش بینی کرد اوپک پلاس ممکن است تا اوت زمان ببرد تا درباره تنظیم سطح تولید نفت تصمیم بگیرد و نهایتا عربستان سعودی برنده بن بست اخیر این گروه خواهد بود.
در حالی که به نظر می رسد صنعت انرژی در سراسر جهان به سمت نابودی پیش میرود، صادرکنندگان روسیه و عربستان ترجیح میدهند به جای نجات این صنعت، سهم خود را در بازار حفظ کنند.
عربستان سعودی برای آنکه وامدهندگان خود را به ادامه وامدهی به این کشور متقاعد کند، هزینه های زیادی را متحمل شده است و اخیرا به خرید شرکتهای نفتی، کشتیها و تیم فوتبال پرداخته است.
وزارت نفت هند از وزارت دارایی خواسته حدود ۴۸ تا ۵۰ میلیارد روپیه (۶۷۳.۷ میلیون دلار) برای خرید نفت در ۸ تا ۹ نفتکش بسیار بزرگ در اختیار آن قرار دهد تا ذخایر استراتژیک خود را پر کنند.
نویسنده و تحلیلگر برجسته بازار نفت نوشت اگر عربستان امروز سیاست تولید بالا و پایین آوردن قیمت نفت را تداوم بخشد، باید در طی ۳ تا ۴ سال آینده در انتظار ورشکستگی اقتصاد این کشور بود.
عربستان سعودی سرگرم آماده سازی عرضه میزان بالایی نفت به بازار جهانی است که ناوگان نفتکشهای این کشور ظرفیت کافی برای حمل آن را ندارند و برای این منظور به کرایه کشتیهای دیگر اقدام کرده است.
نخست وزیر مالزی که یکی از حامیان ایران به حساب می آمد ظاهرا به اجبار از سمت خود استعفا داد و پادشاه این کشور نیز استعفای او را پذیرفت. رفتن او آیا به دلیل همسویی با مواضع ایران، ترکیه و قطر است؟ ایا بن محمد به سرنوشت حریری دچار شد؟