بانک بارکلیز با اشاره به انتظارات برای محدودیت عرضه اوپک و متحدانش و توزیع واکسن کووید ۱۹ که تقاضا در نیمه دوم سال را تقویت می کند، پیش بینی قیمت نفت در سال ۲۰۲۱ را بدون تغییر حفظ کرد.
مدیرعامل شرکت بریتیش پترولیوم (BP) در مجمع انرژی هند ۲۰۲۰ سراویک اعلام کرد موج دوم ابتلا به ویروس کرونا در جهان تاثیر شدیدتر از حد انتظاری روی تقاضا برای نفت در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ داشته است.
نفت پس از سقوط سنگینی که شب گذشته متحمل شد، در معاملات روز سه شنبه اندکی افزایش پیدا کرد اما فضا در بازار تحت تاثیر افزایش موارد جهانی ابتلا به ویروس کرونا تیره مانده است.
قیمت شاخص نفت خام برنت ساعت ۷ و ۴۸ دقیقه امروز (سهشنبه، ۲۹ مهرماه) با ۳۲ سنت کاهش به ۴۲ دلار و ۳۰ سنت و قیمت شاخص دبلیوتیآی آمریکا با ۲۶ سنت کاهش به ۴۰ دلار و ۵۷ سنت رسید.
قیمت نفت روز چهارشنبه در واکنش به آماری که افزایش غیرمنتظره ذخایر نفت آمریکا را نشان داد و نگرانیها نسبت به تقاضا برای سوخت را تجدید کرد، بیش از یک درصد سقوط کرد.
قیمت شاخص نفت خام برنت ساعت ۴ و ۳۲ دقیقه امروز (یکم مهرماه) با ۱۳ سنت افزایش به ۴۱ دلار و ۵۷ سنت و قیمت شاخص دبلیوتیآی آمریکا با ۱۵ سنت کاهش به ۳۹ دلار و ۶۹ سنت رسید.
قیمت شاخص نفت خام برنت ساعت ۵ امروز (دوشنبه، ۳۱ شهریورماه) با ۹ سنت افزایش به ۴۳ دلار و ۲۴ سنت و قیمت شاخص دبلیوتیآی آمریکا با ۱۰ سنت افزایش به ۴۲ دلار و ۲۱ سنت رسید.
فشار عربستان به هم پیمانانش ، وقوع طوفان و کاهش تولید نفت آمریکا و پیش بینی اخیر مبنی بر کسری عرضه در بازار، سبب شد تا قیمت نفت برنت طی هفته گذشته ۸.۳ درصد و نفت خام آمریکا ۱۰.۱ درصد افزایش یابد.
در شرایطی که انتظار میرود با رشد مجدد موارد ابتلای جدید به ویروس کرونا در جهان بازگشت تقاضای نفت خام مختل شود، قیمتهای نفت به دومین افت هفتگی متوالی خود دست یافتند.
قیمت نفت روز سه شنبه ثابت بود و رشدی که اوایل معاملات تحت تاثیر خوش بینی به تدابیر محرک مالی بیشتر آمریکا داشت را با نگرانی نسبت به افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا و آسیب دیدن دورنمای تقاضا از دست داد.