شاخص کل بورس تهران پس از رکوردشکنیهای پیدرپی ظرف ۱۰ روز اخیر، سرانجام از حرکت در مسیر صعودی بازایستاد و افت ۵/ ۱ درصدی را در پایان معاملات دیروز رقم زد. اکثر سهام مورد اقبال بازار که با خبر شناورسازی ارزهای غیرنفتی رشد بیوقفه ۲۰ تا ۵۰ درصدی را تجربه کرده بودند در دادوستدهای دیروز، بهدلیل شناسایی سود و وزندهی بیشتر سهامداران به عوامل منفی، تحت ...
بورس اوراق بهادار تهران روز گذشته با افت ۱۷۲ واحدی شاخص کل مواجه شد. این امر در شرایطی رخ داد که تشدید تنشهای سیاسی بار دیگر بهای ارز و سکه را با رشد قابل توجهی همراه کرد.
بورس تهران معاملات روز گذشته را با فشار سنگین فروش و در نتیجه ریزش ۵/ ۲ درصدی شاخص کل به پایان رساند. اصلاح ۲ هزار و ۸۳۴ واحدی و عقبنشینی ۳ کانالی نماگر اصلی سهام طی معاملات این روز عمدتا تحت تاثیر افت قیمت بزرگان گروه فلزی، معدنی و پتروشیمی رقم خورد. به نظر میرسد هراس از روند قیمتها در بازارهای رقیب مهمترین علت ریزش بهای سهام است.
بورس اوراق بهادار تهران هفته گذشته با ثبت رشد ۵/ ۰ درصدی شاخص کل میزان زیان خود در سال جاری را به کمتر از یک درصد رساند. بازار سهام که در هفتههای گذشته تا سه درصد زیان را برای سهامداران به ثبت رسانده بود، در دو هفته جاری با رشد مستمر توانست این زیان را به کمتر از ۹/ ۰ درصد برساند.
بورس تهران آخرین روز کاری هفته را با رشد ۲۳/۰درصدی شاخص کل پشت سر گذاشت. نماگر اصلی سهام در پایان دادوستدهای دیروز با افزایش ۲۱۵ واحدی در سطح ۹۵ هزار و ۴۴۵ واحدی قرار گرفت. افزایش ارزش سهام بزرگان بازار بهخصوص گروههای فلزی و معدنی و گروه پتروشیمی در تقویت شاخص سهام نقشی اصلی را در صعود بورس ایفا کرد.
بازار فیزیکی بورس انرژی، کالاهای متانول پتروشیمی شیراز و آیزوریسایکل پالایش نفت بندرعباس در رینگ داخلی و حلال ۴۰۲ پالایش نفت اصفهان در رینگ بین الملل امروز عرضه می کند.
شاخص کل بورس تهران در معاملات روز گذشته جهش ۵۳۸ واحدی را تجربه کرد. به این ترتیب کاهش تب و تاب بازارهای مالی کشور ناشی از خروج آمریکا از برجام و امید به پایبندی اروپاییها به این قطعنامه بینالمللی، محرکی برای رشد قیمتی سهام شد.
بورس اوراق بهادار تهران روز گذشته پس از سهروز ریزش متوالی، توانست با رشد شاخص کل بهکار خود خاتمه دهد. افزایش خوشبینی نسبت به بقای برجام، افزایش بهای نفت در بازار جهانی و همچنین معاملات نسبتا امیدوارکننده محصولات فولادی در بورس کالا، دلایلی بودند که دیروز شاخص کل را ۲۷۷واحد ارتقا دادند.
معاملات فرابورس ایران طی روز گذشته با افت ۱۲ واحدی شاخص کل این بازار پایان یافت. نماگر فرابورس با احتساب این افت به سطح هزار و ۵۳ واحد تنزل کرد تا زیان کل سهام فرابورس از ابتدای سال به ۴ درصد برسد اما با وجود فضای منفی حاکم بر سهام و افت ارزش معاملات در این بازار، گردش نقدینگی در اوراق خزانه طی روز گذشته با بهبود نسبی مواجه شد.
ارزش سهام بورس تهران همچنان تحت تاثیر جغرافیای جدید بازار ارز قرار دارد. نماگر اصلی سهام در سایه تحولات ارزی طی معاملات دیروز افت ۵/ ۰درصدی (معادل ۴۶۱ واحد) را ثبت کرد و سرانجام به سطح ۹۶ هزار و ۲۸۷ واحدی کاهش یافت.
بورس تهران پس از ۸ روز افت متوالی و ریزش بیش از ۲ هزار واحدی، سرانجام روز گذشته با رشد روبهرو شد و با افزایش ۱۶۶ واحدی (معادل ۲/ ۰ درصد) در سطح ۹۶ هزار و ۱۹۴ واحدی قرار گرفت.
روز گذشته شاخص سهام در حالی با افت ۵۶۶ واحدی مواجه شد که کمتر از ۳۰ واحد تا واگذاری کانال ۹۶ هزار واحدی فاصله دارد. با وجود فضای کمرمق معاملات سهام، کارشناسان هنوز به پتانسیلهای بورس در آینده امیدوارند.
بورس تهران که در آغاز معاملات روز گذشته، بازگشایی آرام بازارهای جهانی و رشد قیمت برخی نمادهای وابسته به بازارهای کالایی را تجربه کرده بود، در ادامه با توجه به رشد شاخص دلار و فشار بر قیمت کامودیتیها، مسیری نزولی را در پیش گرفت. به این ترتیب با دریافت سیگنالهای منفی از بازارهای کالایی، نماگر بازار سهام نیز نزولی شد و با افت ۱۷/ ۰ درصدی در سطح ۹۷ هزار ...
شاخص کل بورس تهران طی معاملات دیروز با رشد ۲۴۵ واحدی (معادل ۲۵/ ۰ درصدی) روبهرو شد و در سطح ۹۸ هزار و ۳۴۸ واحدی قرار گرفت. در این روز، افزایش ارزش سهام شرکتهای صنایع فلزی، معدنی و پالایشی بیشترین تاثیر را بر رشد شاخص کل بر جای گذاشت.
بورس تهران روز گذشته به واسطه رشد قیمت نمادهای خودرویی و همچنین بازگشایی مثبت بازارهای جهانی قدم در مسیر صعودی گذاشت و در همان ساعات ابتدایی معاملات موفق به عبور از کانال ۹۸ هزار واحدی شد. در ادامه اما فشار فروش در نمادهای کالایی نماگر این بازار را در مسیر نزولی قرار داد تا شاخص کل به رشد ۱۴۲ واحدی (معادل ۱۵/ ۰ درصد) اکتفا کند و در یک قدمی کانال ۹۸ ...
پس از پشت سر گذاشتن معاملات نسبتا رکودی طی روزهای گذشته، بازار سهام معاملات دیروز خود را با قدرت بیشتری آغاز کرد و با گام نهادن در مسیر صعودی موفق به فتح مجدد کانال ۹۸ هزار واحدی شد. به این ترتیب حدود ۶۰ درصد از نمادهای معاملاتی بورس تهران با رشد قیمت همراه شدند تا زمینه رشد ۲/ ۰ درصدی نماگر این بازار را فراهم آورند.
بازار سهام در ادامه روند نزولی خود، معاملات روز شنبه را با واگذاری کانال ۹۸ هزار واحدی سپری کرد. بر این اساس شاخص کل بورس تهران در اولین روز از هفته جاری با افت ۴۱۵ واحدی (معادل ۴۲/ ۰ درصد) مواجه شد و در سطح ۹۷ هزار و ۷۱۹ واحدی قرار گرفت.
آخرین روز معاملات سهام در هفته جاری نشان داد که مجالی برای بروز نشانههای بنیادین نیست و سهامداران همسو با موج منفی حاکم بر بازار به حراج سهام خود پرداخته و در نتیجه ریزش شاخصهای سهام را رقم زدند. روز گذشته تمام شاخصهای سهام با افت مواجه شدند.