قیمت نفت در پی گزارش اشتغال ضعیفتر از حد مطلوب آمریکا که احیای اقتصادی ناهموار و بالطبع آن تقاضای ضعیفتر برای سوخت در پی افزایش ابتلا به کووید ۱۹ را نشان داد، در معاملات روز جمعه کاهش پیدا کرد.
قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی در پی انتشار گزارشی که رشد غیرمنتظره ذخایر نفت آمریکا در هفته گذشته را نشان داد و به نگرانیها درباره آسیب دیدن تقاضا از موج جدید شیوع ویروس کرونا اضافه کرد، کاهش یافت.
قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی تحت تاثیر چشم انداز رشد قویتر اقتصاد جهانی در پی پیشرفت واکسیناسیون کووید ۱۹ و کاهش سطح ذخایر نفت آمریکا، افزایش یافت.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال پس از کاهش ۳.۸ درصدی در روز پنجشنبه، در پایان معاملات جمعه با ۲ دلار و ۶۲ سنت معادل ۴.۲ درصد افزایش به ۶۴ دلار و ۵۷ سنت رسید.
قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه تحت تاثیر امیدواری به دورنمای تقاضا با پیشرفتی که در واکسیناسیون در آمریکا صورت گرفته است، افزایش یافت اما ابهامات پیرامون میزان عرضه اوپک پلاس و رشد ذخایر آمریکا روند رشد قیمتها را محدود کرد.
نفت در معاملات روز دوشنبه با ارزیابی بازار از گستردگی پیامدهای یخبندان گسترده در تگزاس و ایالتهای دیگر تولیدکننده انرژی آمریکا، روند صعودی خود را ازسرگرفت.
قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه از یک سو تحت تاثیر اختلالات عرضه در تگزاس آمریکا و از سوی دیگر تحت تاثیر انتظارات برای تسهیل محدودیت عرضه اوپک پلاس قرار گرفت.
قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی تحت تاثیر نگرانی سرمایه گذاران نسبت به افزایش موارد جهانی ابتلا به ویروس کرونا و تاثیر آن بر تقاضای برای سوخت، کاهش پیدا کرد.
وزیر نفت به افزایش تولید روزانه ۷۵ هزار بشکهای کشورهای روسیه و قزاقستان در ماههای فوریه و مارس اشاره کرد و گفت: این مقدار تغییر در تولید، تأثیری در خروجی اوپکپلاس و بازار جهانی ندارد.
قیمت نفت پس از بن بست مذاکرات روز دوشنبه وزیران اوپک پلاس درباره سطح تولید فوریه و در بحبوحه نگرانیها نسبت به دورنمای تقاضا برای سوخت، در معاملات روز سه شنبه با کاهش روبرو شد.