میرمعینی اظهار داشت: در هفته جاری به دلیل افزایش نرخ ارز، تسعیر منابع ارزی بانکها و نیز قیمتگذاری خودروسازان این روند متوقف و شاهد افزایش اندک در شاخص بودیم. با این وجود حجم معاملات نسبت به تابستان هنوز هم پایین است و به نظر نمیرسد که دوباره روند افزایشی داشته باشد.
در هفته گذشته رویدادها و اظهار نظرهای مهمی پیرامون بورس کالای ایران صورت گرفت که" ۳ ماموریت بورس کالا در اقتصاد" ، " با راه اندازی بورس کالا به صادرکننده فولاد تبدیل شدیم" ،" نقش بورس کالا در رسیدن سود تولید به تولیدکنندگان" و " زعفران در بورس کالا به شفافیت قیمتی رسیده است" از مهم ترین آنها بود.
تالارشیشه ای هفته اول زمستان را با بازدهی ۱.۵ درصدی به پایان رساند. در همین راستا ارزش معاملات نیز در مدت مزبور از مرز یک هزار میلیارد تومان عبور کرد. انتشار جزییات بودجه ۹۸، اصلاح ساختار سود بانکی توسط بانک مرکزی و شروع انتشار گزارش های ماهانه و فصلی در صدر خبرهای این هفته بود. حقیقی ها با تقاضای قابل توجه در نمادهای بانکی ، تغییر مالکیت هفتگی بورس ...
تعداد ۳۸۴ میلیارد و ۷۹ میلیون سهم و حق تقدم به ارزش ۱۱۹۱ هزار و ۱۸۵ میلیارد ریال از ابتدای امسال تاکنون در مدت ۱۸۴ روز معاملاتی در بورس اوراق بهادار دادوستد شده است.
طی سالیان گذشته بانک ها برای افزایش جذابیت خود دست به اقدامات مختلفی زده بودند که از آن جمله می توان به اعطای سود روزشمار به سپرده های بانکی اشاره کرد. اقدامی که در ادامه اصلاحات رییس کل جدید بانک مرکزی طی بخشنامه ای در روزهای اخیر منتفی شد و قرار است از بهمن ماه سال جاری اجرایی شود.
در ادامه رشد قیمتها در بورس و فرابورس ایران امروز نیز بیشتر سهمها با رشد آرام قیمتها مواجه بودند و بانکیها برای بار دیگر با صف خرید مواجه شدند. در عین حال در گروه فلزات اساسی و تعدادی از نمادهای پالایش پتروشیمی سهمها روی نماگر اصلی بازار تاثیر بسزایی داشتند.
پاییز سال ۹۷ برای بازار سرمایه با تمام پاییزهایی که تا کنون سپری کرده، متفاوت بود؛ پاییزی که امسال بر خلاف سرمای هوا، سرشار از گرما و تکاپو بود. رکوردهای عجیب، فراز و نشیبهای فراوان و روندهای صعودی و نزولی مکرری که طی شد، گوشهای از رویدادهای بازار سرمایه در پاییز امسال بود. در ادامه به وضعیت کلی بازار سرمایه در سه ماهه سوم میپردازیم و نکات مثبت ...
بازارهای فرابورسی روند پر فراز و نشیبی را طی فصل پاییز پشتسر گذاشتند. شاخص کل فرابورس پس از رسیدن به اوج تاریخی ۲۲۴۱ واحدی در ابتدای فصل، شروع به حرکت در مسیر نزولی کرد و طی عقبگردی فرساینده در آخرین روز کاری آذر بر سطح ۱۷۹۱ واحد ایستاد.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: ایجاد شفافیت در دادوستدها و تبدیل شدن به مرجع اطلاعاتی بازارها، تعادل قیمت کالاها در پی برقراری مکانیسم عرضه و تقاضا، کمرنگ شدن فعالیت واسطهها و کمک به توسعه صنایع از جمله امتیازات بورس کالا برای اقتصاد است.
شاخص بازار بورس تهران، در بیست و هفتمین روز از آذر ماه ۹۷، روند نزولی خود را ادامه داد و پس از افت ۲ هزار و ۷۷۷ واحدی روز یکشنبه، و کاهش یک هزار و و ۹۵۸ واحدی آن در روز گذشته با کاهشی ۶۰۳ واحدی به نقطه ۱۵۹ هزار و ۱۴۶ واحدی رسید.