قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال پس از کاهش ۳.۸ درصدی در روز پنجشنبه، در پایان معاملات جمعه با ۲ دلار و ۶۲ سنت معادل ۴.۲ درصد افزایش به ۶۴ دلار و ۵۷ سنت رسید.
به دنبال انتشار گزارش هایی از حملات حوثی های یمن به تاسیسات نفتی عربستان، قیمت نفت برنت روز دوشنبه برای اولین بار از زمان شروع بحران کرونا به بالای ۷۰ دلار رسید.
نفت در معاملات روز دوشنبه با ارزیابی بازار از گستردگی پیامدهای یخبندان گسترده در تگزاس و ایالتهای دیگر تولیدکننده انرژی آمریکا، روند صعودی خود را ازسرگرفت.
قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه از یک سو تحت تاثیر اختلالات عرضه در تگزاس آمریکا و از سوی دیگر تحت تاثیر انتظارات برای تسهیل محدودیت عرضه اوپک پلاس قرار گرفت.
قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی تحت تاثیر نگرانی سرمایه گذاران نسبت به افزایش موارد جهانی ابتلا به ویروس کرونا و تاثیر آن بر تقاضای برای سوخت، کاهش پیدا کرد.
قیمت نفت پس از بن بست مذاکرات روز دوشنبه وزیران اوپک پلاس درباره سطح تولید فوریه و در بحبوحه نگرانیها نسبت به دورنمای تقاضا برای سوخت، در معاملات روز سه شنبه با کاهش روبرو شد.
بهای معاملات جهانی نفت روز پنجشنبه افزایش یافت اما تحت تاثیر قرنطینه های وضع شده برای مقابله با ویروس کرونا و افت تقاضا، بیش از یک پنجم از ارزش خود را در سال ۲۰۲۰ از دست داد.
نظرسنجی رویترز نشان داد قیمت نفت تحت تاثیر شیوع نوع جهش یافته ویروس کرونا و محدودیتهای سفر که تقاضا برای سوخت را ضعیفتر خواهد کرد، بعید است در سال ۲۰۲۱ بهبود قابل توجهی پیدا کند.
دانیل یرگین، کارشناس انرژی و نایب رییس موسسه آی اچ اس مارکیت در اظهاراتی پیش بینی کرد تقاضای جهانی برای نفت احتمالا یک سال دیگر یا بیشتر (اواخر سال ۲۰۲۱ یا اوایل سال ۲۰۲۲) طول خواهد کشید تا به سطح پیش از شیوع ویروس کرونا بازگردد.
انتظار می رود تقاضای جهانی برای نفت در سال ۲۰۲۱ از رکورد پایینی که در دوران قرنطیه کووید ۱۹ مشاهده شد، بهبود پیدا کند اما افزایش قابل انتظار تولید نفت خاورمیانه و رشد سوخت زیستی بدون شک این بازار را تحت تاثیر قرار می دهد.
قیمت نفت در معاملات هفته گذشته تحت تاثیر افزایش ذخیره نفت در آمریکا و شیوع گونه جدیدی از ویروس کرونا که نگرانیها نسبت به مازاد عرضه نفت در بازار را بیشتر کرد، با کاهش همراه شد.
قیمت نفت در معاملات روز پنج شنبه که آخرین روز معاملات هفته جاری پیش از تعطیلات کریسمس بود، افزایش یافت اما تحت تاثیر نگرانیها نسبت به پیامدهای شیوع نوع جهش یافته ویروس کرونا، رشد هفتگی که به مدت ۷ هفته متوالی داشت، متوقف شد.
قیمت نفت پس از انتشار گزارشی که رشد غیرمنتظره ذخایر نفت آمریکا را نشان داد و همچنین تهدید ترامپ برای عدم امضای لایحه کمک مالی کرونایی، در معاملات روز چهارشنبه بیش از یک درصد سقوط کرد.
یک کارشناس درباره پیش بینی افزایش قیمت نفت گفت: تاثیر واکسن کرونا بر بازار نفت سریع نخواهد بود، حداقل ۶ تا ۹ ماه طول خواهد کشید تا شاهد تاثیر واکسن بر بازار نفت باشیم، اما اگر مشکلات حل شود می توان انتظار قیمت ۵۵ تا ۶۰ دلار را داشت اما نمی توان بیش از این قیمت را پیش بینی کرد.
قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی در پی رشد غیرمنتظره ذخایر نفت آمریکا و نگرانی سرمایه گذاران نسبت به تاثیر منفی قرنطینه های اروپا بر تقاضا، کاهش پیدا کرد.