در روزی که رئیس جدید سازمان بورس اعلام کرد بازار سرمایه ظرفیت یک جهش بزرگ را دارد شاخص کل بورس افزایشی شد و تا این لحظه بیش از ۹ هزار واحد رشد یافته است.
رئیس سابق سازمان بورس ناگفتههایی از دوران فعالیت خود اعم از افزایش نرخهای گاز، برق و بهره در این سه سال که باعث شده هیچ سرمایهگذاری توجیه نداشته باشد، شکست هماهنگی بین دستگاههای دولتی که اثرات آنها در عرض چند ثانیه بر بورس به شکل چند برابری مشاهده شده و همچنین قولهای حل سه روزه و یک ماهه مشکلات بورس در زمان شروع مدیریتش در سال ۱۴۰۰ سخن گفت.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: از آنجایی که شرکتهای سرمایهگذاری باید پرتفوی را از بازار تشکیل دهند چالشهای بازارسرمایه به این شرکتها سرایت میکند. در حال حاضر ابزارهای مدیریت ریسک دربازار سرمایه محدود است بنابراین عمده چالش شرکتهای سرمایهگذاری مدیریت ریسک است.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: با توجه به اینکه بازار سرمایه حدود 49 ماه با ریزش مواجه بوده و از حالت عادی خارج شده وظیفه سنگینی بردوش رئیس جدید سازمان بورس است، اما به عنوان مهمترین وظیفه باید اعتماد را به بازار سرمایه بازگرداند.
در شرایطی که بازار سرمایه روز گذشته و پس از دو روز افت با رشد مواجه شده بود، امروز مجدداً قرمز پوش شد و شاخص کل با کاهش ۷۷۴۸ واحد به رقم دو میلیون و ۸۸ هزار واحد رسید.
بازار سرمایه از مرداد ماه 1399 وارد رکود شده است و بر هیچ کسی پوشیده نیست که عملکرد این بازار به ویژه در حوزه بازار سهام بسیار ضعیف بوده است. با لحاظ ارزش زمانی پول، بالغ بر 700 همت توسط حقیقیها از بازار سرمایه خارج شده و این در حالی است که نقدینگی در همین مدت بیش از 6500 همت در کشور افزایش یافته است. بازدهی بورس بسیار کمتر از تورم و سایر بخشها ...
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: از رئیس جدید سازمان بورس انتظار میرود برای نجات بازار سرمایه از شرایط فعلی، جلساتی با هیئت دولت و نمایندگان مجلس برگزار و مشکلات بخش تولید و شرکتهای بورسی را رفع کند همچنین باید در ساختار عملکردی بازار سرمایه تغییراتی اعمال کند.
بازار سرمایه پس از افت روز گذشته، امروز هم در دومین روز هفته منفی منفی شد؛ به طوری که شاخص کل با کاهش ۱۳ هزار و ۶۱۲ واحد به رقم دو میلیون و ۸۸ هزار واحد رسید.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: تصویب طرح تزریق منابع بانکی تا سقف ۱۰ هزار میلیارد تومان، با هدف حمایت از بازار سرمایه راهکار مناسبی برای نجات بورس نیست و اگر بانک مرکزی قصد حمایت از بازارسرمایه را دارد باید اقدامات دیگری انجام دهد.
صنایع فلزات اساسی، محصولات شیمیایی، عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم، فرآوردههای نفتی، کک و سوخت هستهای، ۹۲ درصد از کل گاز تعلق گرفته به صنایع بورسی را مصرف کردهاند.