اگرچه شاخص کل در این هفته بازدهی منفی از خود به جای گذاشت، اما شاخص هم وزن با روندی مثبت از اقبال به نمادهای کوچک بورسی خبر داد. در این هفته حقوقی ها حدود ۶۰ میلیارد تومان نقدینگی به سمت پرتفوی حقیقی ها روانه کردند. همچنین در این مدت صنعت قندو شکر با بازدهی ۱۰ درصدی خوش اقبال ترین صنعت بورسی بودند.
اسفند طلایی بورس تهران با رشد نماگرهای اصلی این بازار ادامه دارد. بر همین اساس در اولین روز هفته شاخص کل در دو ساعت ابتدایی فعالیت خود با رشد ۴ هزار واحدی، وارد کانال ۱۶۴ هزار واحد شد. به این ترتیب، بورس تهران از ابتدای اسفند تا کنون بیش از ۴ درصد بازدهی و ۷ کانال شکنی داشته است.
بازار سهام در هفته جاری واکنشی نسبتا سرد به انتشار عملکرد مالی شرکتها در فصل پاییز داشت تا جایی که بهرغم دریافت اطلاعات نسبتا مطلوب، افت ۶/ ۱ درصدی شاخص کل در مقیاس هفتگی رقم خورد.
معاملهگران بورس تهران در حالی تثبیت نقدینگی در گردش بازار سهام را نظارهگر هستند که امیدواری نسبت به چشمانداز مذاکره تجاری میان آمریکا و چین به تقویت کالاهای پایه در بازارهای جهانی و به تبع آن تأثیر بر معدنیها و فلزات اساسی انجامیده است.
در هفته گذشته رویدادها و اظهار نظرهای مهمی پیرامون بورس کالای ایران صورت گرفت که" ۳ ماموریت بورس کالا در اقتصاد" ، " با راه اندازی بورس کالا به صادرکننده فولاد تبدیل شدیم" ،" نقش بورس کالا در رسیدن سود تولید به تولیدکنندگان" و " زعفران در بورس کالا به شفافیت قیمتی رسیده است" از مهم ترین آنها بود.
تعداد ۳۸۴ میلیارد و ۷۹ میلیون سهم و حق تقدم به ارزش ۱۱۹۱ هزار و ۱۸۵ میلیارد ریال از ابتدای امسال تاکنون در مدت ۱۸۴ روز معاملاتی در بورس اوراق بهادار دادوستد شده است.
نماگر فرابورس ایران در پایان معاملات روز گذشته با افت بیش از ۶ واحدی (معادل ۳۴/ ۰ درصد) در سطح ۵/ ۱۸۲۰ واحدی ایستاد. بر این اساس با احتساب افت دیروز آیفکس، بازدهی این بازار از ابتدای سال تاکنون به ۶۶ درصد محدود شد.