بریتیش پترولیوم عقیده دارد مصرف نفت در نتیجه همهگیری ویروس کرونا، سیاست های سختگیرانه دولت ها و تغییر رفتار مصرف کنندگان، نقطه اوج خود را پشت سر گذاشته است و ۵۰ تا ۸۰ درصد تا ۲۰۵۰ کاهش می یابد.
قیمت نفت روزهای عجیبی را پشت سر میگذارد. در ماه های گذشته اتفاقات متفاوتی رخ داده که هر یک بر بازار نفت سایه انداخته و به نوعی نوسان قیمت را در این بازار دامن زده است.
در حالی که بازارها منتظرند ببینند آیا تولیدکنندگان بزرگ نفت بر سر تمدید کاهش بی سابقه تولید نفت به توافق خواهند رسید، قیمت نفت در بازارهای جهانی روز جمعه شاهد افزایش بود.
بهدلیل تردیدها درباره بهبود تقاضا از یکسو و همچنین تشدید تنشها میان آمریکا و چین از سوی دیگر، قیمت نفت در اولین روز از معاملات هفته جدید میلادی کاهش یافت.
به نظر میرسد گروه اوپک پلاس مصمم است از اشباع عرضه در بازارهای جهانی نفت که در نتیجه جنگ قیمت تولیدکنندگان بزرگ این گروه و سقوط تقاضا بر اثر شیوع پاندمی ویروس کرونا روی داد و باعث ریزش قیمتها شد، بکاهد.
با اجرای توافق کاهش تولید گروه اوپک پلاس، شاهد بهبود نسبی قیمتهای نفت هستیم اما کارشناسان بر این باورند که برای بازگشت به دوران گذشته بازار، باید منتظر ریشهکن شدن ویروس کرونا و به حرکت درآمدن موتور صنعت و اقتصاد ماند.
در حالی که به نظر می رسد صنعت انرژی در سراسر جهان به سمت نابودی پیش میرود، صادرکنندگان روسیه و عربستان ترجیح میدهند به جای نجات این صنعت، سهم خود را در بازار حفظ کنند.
ماهواره های سنتینل ۱ که دور مدار زمین می گردند، چشمانی در آسمان هستند که نشان می دهند چرا قیمت نفت آمریکا به زیر صفر سقوط کرد و ممکن است در اکثر نقاط جهان چنین اتفاقی تکرار شود.