مهرداد گودرزوند چگینی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: تصمیمات و اتفاقات پیش بینی نشده بیرونی سرمنشا نزول و رکود بورس در دوره اخیر بوده است. بازگرداندن اعتماد به این بازار در گرو اتخاذ تصمیمات درست برای بهبود شرایط اقتصادی کشور است.
۲۴ شرکت، سود جاری و مطالبات ۳ میلیون و ۵۰۲ هزار سهامدار به مبلغ بیش از ۶ هزار میلیارد تومان را در هفته سوم مرداد ماه سال جاری از طریق اطلاعات سامانه سجام واریز کردند.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: فقط بخشی از ریزش بورس به ریزساختارهای بازار بازمیگردد که وظیفه مسئولان و نهادهای ناظر است رسیدگی کنند، بخش بزرگی از آن مربوط به عوامل خارجی است.
پیام باقری، نایب رئیس اتاق ایران با اشاره به برگزاری نشست مشترک هیات رئیسه اتاق ایران و کمیسیون اقتصادی مجلس، بر نقش تاثیرگذار تعامل مجلس و اتاق ایران در راستای توسعه اقتصاد کشور و حل مشکل بنگاههای اقتصادی تاکید کرد.
محسن خسروجردی، معاون مالی و اقتصادی شرکت فولاد ارفع گفت: عدمالنفع شرکت فولاد ارفع در تیر و مرداد ماه رقمی حدود هزار میلیارد تومان بوده که پیشبینی میشود مجموع آن در تا پایان فصل تابستان به مبلغ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برسد.
دلار در روز جمعه در برابر سایر ارزهای اصلی از بالاترین سطح یک هفتهای خود نزول کرد، زیرا معاملهگران بازار مشاغل ایالاتمتحده و چشمانداز رکود اقتصادی آن را را مورد توجه قرار دادند.
بهرام شکوری، رییس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران، اعلام کرد: ناترازی برق، قیمتگذاری دستوری، پیشبینیناپذیر بودن نرخ خوراک صنایع و وجود فاصله بین نرخ ارز در بازار آزاد با سامانه نیما، ۴ مانع فعالیت شرکتهای تولیدی و بورسی در شرایط کنونی هستند.
رضا عیوضلو از تداوم اعمال محدودیت دامنه نوسان معاملات سهام و حق تقدم، در دامنه مثبت و منفی یک درصد، در هفته پیش رو، خبرداد. به گفته معاون نظارت بر بورسها و ناشران سازمان بورس، معاملات صندوقهای سرمایهگذاری سهامی نیز، طی هفته آینده، در دامنه مثبت و منفی دو درصد انجام خواهد گرفت.