رئیس اتاق ایران با اشاره به آغاز فعالیت سامانه ارز تجاری گفت: امیدواریم با برنامه دکتر فرزین، مشکلات تعهد ارزی که موجب نگرانیهای بزرگی برای صادرکنندگان کشور شده، به زودی برطرف شود.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: دولت در جهت حمایت از بازار سرمایه اقداماتی نظیر حذف سقف قیمت ارز نیمایی انجام داده، اما کافی نیست و باید کاهش نرخ بهره در اولویت باشد.
قیمت طلا امروز پنجشنبه (۲۶ دسامبر) در معاملات تعطیلات کاهش یافت، زیرا سرمایهگذاران بر راهبرد نرخ بهره فدرالرزرو ایالاتمتحده و سیاستهای تعرفه ای پیشبینی شده در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ تمرکز کردند که هر دو میتوانند بر مسیر این فلز در سال آینده تأثیر بگذارند.
نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته اول دی ماه، با رشد ۰.۱ درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۹۴ درصد رسید که بالاترین میزان نرخ بهره بین بانکی از ابتدای سال جاری تا امروز است.
یک کارشناس مسائل اقتصادی گفت: تنها را جلوگیری از افزایش افسارگسیخته قیمت دلار، کنترل تورم است و تا زمانی که تورم کنترل نشود کاهش ارز پول ملی ادامه خواهد داشت.
معاون نظارت بر بورسها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، کاهش ریسکهای سیاسی، رسیدن بازار سهام به کف تاریخی قیمت به بازده، حرکت به سمت حذف ارز نیمایی و افزایش اعتماد به متولیان بازار سرمایه را از مهمترین عوامل رشد بازار در ۲ ماه گذشته اعلام کرد.
بانکهای بزرگ و گروههای تجاری آمریکایی روز سهشنبه از فدرال رزرو شکایت کردند و مدعی شدند که «آزمونهای استرس» سالانه بانک مرکزی آمریکا از شرکتهای والاستریت، ناقض قانون است.
رئیس سازمان خصوصیسازی با تاکید بر پایان نیافتن روند ارزشگذاری بلوکهای سهام ۲ شرکت ایرانخودرو و سایپا اعلام کرد: هنوز قیمتگذاری بلوکهای سهام خودروسازها نهایی نشده است.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی کشور یک سوم نسبت جهانی است، گفت: ۴۱.۴ درصد از هزینه های عمومی دولت از محل مالیات تامین می شود.
عضو اتاق بازرگانی ایران و عراق ضمن اشاره به اهمیت تکنرخی شدن ارز و نقش موثر آن در مدیریت بازار و فراهم شدن زیرساختهای راهاندازی یک بازار ارز رسمی گفت: افزایش ۲۵ درصدی نرخ دلار بازار غیررسمی علیرغم اتفاقات خاص منطقه و آغاز سال میلادی و نرخ تورم ۳۷ درصدی عجیب نیست و با کاهش ریسکهای سیاسی ثبات در بازار برقرار خواهد شد.
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران با تایید این موضوع که بخش قابل توجهی از صعنت بیمه گرفتار رشته های زیانده است، گفت: ۷۵ درصد پرتفوی صنعت بیمه در بخش درمان و شخص ثالث قرار دارد.