حذف قیمتگذاری دستوری در کشور ضمن مدیریت اقتصاد، فساد و قاچاق را در کشور کاهش میدهد اما باید سازوکارهای درست و منطقی پیش از عملیاتی کردن این مهم اندیشیده شود تا معیشت مردم بیش از پیش دچار مشکل نشود.
عربستان سعودی یک روز پس از بی اعتنایی اوپک پلاس به درخواست آمریکا برای عرضه بیشتر نفت، شوک دیگری به بازار وارد کرد و قیمت فروش رسمی همه گریدهای نفتی خود برای همه خریداران را بالا برد.
طی دو سال اخیر، دنبال کردن ردپای نقدینگی در صنایع و سهمها در میان سرمایهگذاران، اهمیت شایانی یافته است. به همین منظور، فیلترهای زیادی در این رابطه مورد استفاده قرار میگیرد و به صورت روزانه در بیشتر کانالهای بازار سرمایه در فضای مجازی، به اشتراک گذاشته میشوند.
قیمت نفت روز جمعه تحت تاثیر بی اعتنایی تولیدکنندگان اوپک پلاس به درخواست آمریکا برای افزایش بیشتر عرضه، بیش از یک درصد افزایش یافت و بخشی از افت روز گذشته را جبران کرد.
بنا بر آخرین تصمیمات جلسه ستاد تنظیم بازار قیمت مرغ منجمد تنظیم بازاری در میادین میوه و تره بار با کاهش ۵۰۰۰ تومانی از کیلویی ۲۵هزار تومان به کیلویی۲۰ هزار تومان خواهد رسید که البته این کاهش قیمت شامل حال مرغ گرم نمی شود و مرغ گرم همچنان با قیمت غیررسمی کیلویی ۳۱ هزار تومان در مغازه ها عرضه خواهد شد.
بانک مرکزی امروز (پنجشنبه سیزدهم آبان ماه ۱۴۰۰) نرخ رسمی ۴۶ ارز را اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۱۹ ارز کاهش و ۱۷ ارز افزایش یافته است. نرخ ۱۰ ارز نیز بدون تغییر باقی مانده است.
سخنگوی کرملین در واکنش به درخواست آمریکا برای عرضه بیشتر نفت به بازار، اعلام کرد ضرورت افزایش تولید ماهانه اوپک پلاس بیش از میزان برنامه ریزی شده نباید مسلم فرض شود.
محمد حسنی سعدی سخنگوی بورس کالای ایران در برنامه «صدای تولید» رادیو اقتصاد به کارکردهای بورس کالا اشاره کرد و گفت: در نظام اقتصادی اگر بخواهیم از کارکرد واقعی بورس کالا استفاده کنیم، باید نکاتی را به عنوان پیش فرض بپذیریم که یکی از مهم ترین این نکات، پذیرش نظام بازار است.