آثار قیمتگذاری دستوری همچنان در بخشهای مختلف اقتصاد از جمله صنایع سایه افکنده، به طوری که در طول ۲ سال گذشته، حاشیه سود صنایع منتخب بازار سرمایه ۷ واحد درصد کاهش یافته است.
سیدمهدی طبیب زاده، رئیس اتاق کرمان، با تأکید بر لزوم حمایت از تولید از طریق توسعه صادرات در بازارهای جدید، توجه به آفریقا را ازجمله راهکارهایی عنوان کرد که میتواند از مسیر توسعه صادرات به تولید انبوه کشور کمک کند.
جعفر قادری، نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن حمایت از برنامه عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی برای کاهش تعداد نرخهای موجود ارز در اقتصاد ایران گفت: کاهش تعداد نرخهای ارز سیگنال مثبتی برای شرکتهای بزرگ و صادرکننده بورسی است.
اعضای کمیته ارزی اتاق ایران فعالیت پایلوت تالار مبادلات توافقی ارز برای 6 ماه با هدف شناسایی مشکلات و رفع آنها را پیشنهاد دادند. به اعتقاد اعضای کمیته ارزی، این تالار میتواند در روند تجارت گرهگشا باشد.
رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: خارج از اختیار بودن انجام تکالیف توسط مؤدیان نباید منجر به ایجاد محدودیت برای اعمال مشوقهای قانونی به ایشان شود.
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان با تمجید از انتخاب بخش خصوصی برای میزبانی از اجلاس وزرای گردشگری مجمع گفتوگوی آسیایی، گفت: بخش خصوصی بهویژه اتاق بازرگانی، توانمندی مناسبی برای انجام چنین اقداماتی دارد.
یک کارشناس حوزه بورس کالا و انرژی گفت: بررسی چشمانداز بورس کار سادهای نیست و باید منتظر مشخص شدن سیاستهای دولت جدید در زمینه بازگشت اعتماد به بازار سرمایه باشیم.
در پایان مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایهگذاری آرمان گستر پاریز ،مجموعا ۱۰۰ میلیارد تومان بین سهامداران تقسیم و به ازای هر سهم ۲۰ تومان سود نقدی تقسیم شد.
دومین همایش" معمای توسعه در اقتصادهای آشفته" با همکاری باشگاه تلاشگران ارزشآفرین کیفیت کشور و اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار میشود.
بانک مرکزی از ابتدای فروردین ماه تا چهارم شهریور ۲۸ میلیارد و ۷۹۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.
در نشست شورای راهبری بهبود محیط کسبوکار، با اشاره به اینکه اجرا نشدن قوانین، اولین مشکل فعالان اقتصادی است، تاکید شد: مقررات و آییننامهها بسیار بیشتر از قوانین، مخل کسبوکار هستند و باید بر رفع این موارد تمرکز شود.
بانک کشاورزی از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان مردادماه، ۳۴ هزار و ۱۲۹ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری به ۱۷ هزار و ۳۷۲ نفر از متقاضیان پرداخت کرده است.