قاسمی معاملات بازار سرمایه را در سال جاری با شیبی ملایم پیش بینی کرد و گفت: بازارسرمایه امن ترین محل برای حفظ ارزش دارایی هاست. البته تاکید می کنم که برای سرمایهگذاری در بورس باید افق سرمایهگذاری را بلندمدت در نظر گرفته و از رفتارهای هیجانی پرهیز کرد.
بورس کالا طی این سال ها از جوانب مختلف در حال گسترش بوده است، ورود کالاهای متنوع و توسعه بازار مشتقه و مالی در این بورس، زمینه افزایش عمق معاملات و شمار بازیگران را فراهم کرده که همین عوامل آینده روشنی را برای بورس کالا رقم می زند.
مدیرعامل مؤسسه خیریه حضرت رقیه (س) گفت: این خیریه در آستانه ماه رمضان ۲۵ هزار سبدکالا هرکدام به ارزش ۲۵۰ هزار تومان با مشارکت نهادهای حمایتی میان نیازمندان توزیع میکند که سهم خیریه ۷۵ هزار تومان و سهم هر نهاد ۱۷۵ هزار تومان است.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات گفت: در ۱۰ ماهه سال گذشته، ۳۹۲ میلیون دلار محصولات شیلاتی به خارج از کشور صادر شده است.
وزیر نفت جزئیات نشست بیش از ۱۰ ساعته کشورهای عضو و غیرعضو اوپک را تشریح کرد و گفت: ۲۲ کشور بر سر کاهش تولید روزانه ۱۰ میلیون بشکهای توافق کردند و قرار شد مذاکرات با مکزیک برای نهایی شدن این تصمیم ادامه یابد.
معاون وزیر و ریاست کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: بر اساس پیشبینی سازمان تجارت جهانی (WTO) به دلیل تأثیرات شیوع ویروس کووید ١٩ بر فعالیتهای اقتصادی در سراسر جهان، تجارت جهانی کالا در سال ٢۰٢۰ بین ١٣ تا ٣٢ درصد کاهش خواهد یافت.
اجرای طرح راهبردی مرحله سوم بندرشهیدرجایی ( توسعه پایانه کانتینری ) به عنوان طرح عظیم بندرسازی در کشور محسوب میشود گامی بزرگ در تحقق جهش تولید شعار سال خواهد بود.
کمیته اطلاع رسانی ستادملی مقابله با کرونا درباره نحوه ثبت نام اصناف و مشاغل کم خطر در سامانه سلامت از امروز برای شروع به کارمشروط و اخذ تعهد التزام اطلاعیه ای صار کرد.
قائم مقام وزیر صمت با تأکید بر ضرورت در نظر گرفتن شیوههای قابل دسترس و متنوع برای بازگشت ارز حاصل از صادرات گفت: حرکت تولید و صادرات باید در خط ویژه صورت گیرد.
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، ضمن تشریح بسته پیشنهادی تأمین مالی "جهش تولید" که اخیرا وزارت امور اقتصادی و دارایی ارائه کرد، به جایگاه مهم بازار سرمایه در پیاده سازی موفق این برنامه پرداخت.
رییس دفتر رییس جمهور با بیان اینکه دولت به جد دنبال دولت الکترونیک است، گفت: دولت به مردم بیشتر خدمات الکترونیک ارائه میکند تا مردم در این مدت قرنطینه بیشتر در منزل بمانند و از این طریق خدمات دریافت کنند.
براساس اعلام سازمان بین المللی کار (ILO) بحران کووید-۱۹ احتمالا در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ حدود ۶.۷ درصد از ساعات کاری جهان را معادل ۱۹۵ میلیون کارگر تمام وقت، از بین خواهد برد.