در شرایطی که پرداخت ارز مسافرتی این روزها با امواجی از شایعات همراه است، باید چشم انتظار تصمیم ستاد اقتصادی دولت بود تا سرنوشت پرداخت این ارز و نرخ آن مشخص شود.
ورود سیاستگذاران اقتصادی به حوزه ادغام و تملک در بانکها پیش از اطلاع از ارزندگی داراییها فقط یک مُسکن کوتاه مدت در اصلاح ساختار مالی شبکه بانکی کشور است.
وضعیت نامشخص ارز مسافرتی هیجان خاصی را بین مسافرانی که این روزها بلیت سفر دارند، ایجاد کرده است. شعب بانکها میزبان مسافرانی است که نمیدانند آیا پرداخت ارز تا زمان سفر آنها برقرار خواهد شد یا خیر.
در جریان بازار امروز شاخص کل تحت تاثیر به ویژه نمادهای فارس، همراه، جم، خبهمن، وساپا و فملی با رشد ۵۱۹ واحدی مواجه شد و به ارتفاع ۱۰۸ هزار و ۲۹۵ واحدی رسید، در این میان نماد حکشتی با حدود ۳۰ واحد بیشترین تاثیر منفی را داشت.
در بازار امروز شاخص فرابورس تنها ۲.۹۸ واحد رشد کرد و به مدار ۱,۲۱۳ واحدی رسید نمادهای ارفع، بمپنا و گردش، خدیزل و هرمز بیشترین تاثیر مثبت و نمادهای میدکو و چکاپا بیشترین تاثیر منفی را داشتند.
پایبندی اوپک و غیراوپک به توافق کاهش تولید نفت که در ماه مه (اردیبهشت-خرداد) ۱۴۷ درصد بود در ماه ژوئن(خرداد - تیرماه) به ۱۲۰ درصد کاهش یافت در حالی که قرار بود این میزان افت به ۱۰۰ درصد برسد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران با بیان اینکه ارائه تسهیلات به شرکتهای تولیدی اولویتبندی میشوند و ادامه دارد، گفت: در حال حاضر بانکها برای پرداخت تسهیلات با ما همکاری و تعامل داشتهاند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، گفت:بازار سرمایه در صورت تقویت، بستر مناسبی برای خلق ثروت است که اشتغالزایی و رونق تولید را به دنبال خواهد داشت.
نایب رییس مجلس، آخرین نشست نمایندگان سران سه قوه برای بررسی مشکلات موسسات مالی را تشریح کرد و گفت: ۱۱ هزار سپرده گذار بالای ۲۰۰ میلیون تومان برای دریافت پول خود به بانک ها مراجعه نکردند.