در دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس دومای دولتی روسیه یک یادداشت تفاهم پارلمانی بین دو کشور به امضا رسید و براساس این سند ایران و روسیه بر توسعه روابط اقتصادی در سطح ملی و استانی تاکید کردند.
امروز شاخص کل بورس تهران با افزایش ۷۷۹ واحدی به ارتفاع ۹۷ هزار و ۱۲۰ واحد رسید که نمادهای فولاد، فارس، فخوز، فملی، کچاد، رانفور و جم بیشترین تاثیر مثبت را روی شاخص داشتند.
امروز به مدد رشد قیمتی نمادهای مارون، زاگرس، هرمز، خراسان، ارفع و شاوان که از گروه های صادرات محور پالایشی و فلزی هستند و تحت تاثیر رشد نرخ دلار مورد توجه قرار گرفته اند، شاخص فرابورس با افزایش ۱۰.۹۰ واحدی به ۱,۰۹۶ واحد رسید.
اداره بازرسی، امور اعضاء و نظارت بورس انرژی اعلام کرد: در ۶ ماهه دوم سال ۹۶، بازارهای بورس انرژی شاهد انجام معاملاتی به ارزش ۵۲.۹۶۹ میلیارد ریال بودهاند که با رشد ۹۱ درصدی نسبت به سال ۹۵ مواجه شد.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد اروند گفت: در سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری داخلی و ۲۵۰ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در منطقه آزاد اروند جذب شد.
وزیر تجارت خارجی ازبکستان در واکنش به پیشنهاد ایران برای برقراری تجارت آزاد گفت: تعرفههای بالایی میان تجارت دو کشور وجود دارد به طوری که ما نیز قصد صادرات ۵ هزار تن نفت به ایران را داریم.
اگر چه برخی زمزمه دلار ۶هزارتومانی را در بازار مطرح می کنند، اما این نرخ در بازار عملیاتی نمی شود و خرید و فروش ها در حجم پایین با نرخ ۵۷۰۰ تا ۵۷۵۰ در حال انجام است.
رئیس سابق اتاق بازرگانی تهران نرخ واقعی دلار را نهایتا ۴۲۰۰ تومان دانست و تصریح کرد که نرخ ۵۶۰۰ تومانی موجود در بازار اصلا واقعی نیست و عزمی هم برای کنترل این بازار وجود ندارد. این در حالی است که ارزش پول ملی ۴۰ درصد افت کرده است.
شاخص کل بورس تهران در پایان دادوستدهای روز گذشته ریزش ۴۳۹ واحدی را ثبت کرد و در سطح ۹۶ هزار و ۳۴۱ واحدی قرار گرفت. دادوستد سهام طی روز گذشته در سایه نگرانیهای سهامداران نسبت به سرنوشت برجام و جهش نرخها در بازارهای ارز و سکه انجام شد.
شرکتهای نفتی روسیه که با بیشترین مشارکت و مذاکره با طرف ایرانی در صدر لیست خواستگاران نفت و گاز ایران ایستادهاند، هر روز دریچه جدیدی برای حضور در این بازار میگشایند و نقش خود را در صنعت نفت ایران روز به روز پررنگتر از دیروز میکنند.