درپی شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان که کشورها را نسبت به تامین کافی مواد غذایی نگران ساخته است، شماری از صادرکنندگان بزرگ محدودیتهایی را برای فروش خارجی مواد غذایی یا محصولات کشاورزی وضع کرده اند.
منابع آگاه خبر دادند که اجلاس مجازی اوپک و متحدان آن که قرار بود روز دوشنبه برگزار شود با تداوم تنشها بین عربستان و روسیه به تعویق افتاده و حالا احتمالاً قرار است پنجشنبه برگزار شود.
وزیرصنعت، معدن و تجارت گفت: با شیوع بیماری کرونا همکاران ما قول دادند که تا آخر فروردین و اوایل اردیبهشت ماه سال جاری، تولید روزانه ماسک در کشور، به ۴ میلیون قطعه برسد.
ترامپ با اجرایی کردن قانون تولید در شرایط جنگی، «فعالان بیاخلاق و سودجویان بازار» را از صادرات لوازم حیاتی پزشکی مورد استفاده برای مقابله با ویروس کرونا، منع کرد.
شاخص کل فرابورس ایران اولین روز معاملاتی هفته جاری را نیز مثبت سپری کرد و این بار با رشد ۲۰۵ واحدی (معادل ۲/۹درصد) همراه شد که بیشترین رشد درصدی شاخص سهام از ۴ اسفند محسوب میشود.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اشاره به ذخایر مطلوب کشور در تامین برنج، شکر، روغن و آرد گفت: با توجه به شرایط فعلی و شیوع بیماری کرونا تمامی کالاهای اساسی مورد نیاز کشور تامین است و کمبودی در این زمینه نداریم.
میزان اوراق مورد نیاز برای جبران کسری بودجه بدون کاهش هزینهها و افزایش مالیاتها بیش از اوراق منتشره در بودجه ۹۹ است که این امر معنایی جز انتقال بحران بدهی با ابعاد بزرگتر به سالهای بعدی ندارد.
عراق در ماه مارس ۱۰۵ میلیون بشکه نفت خام فروخت و از فروش آن ۲.۹۹ میلیارد دلار درآمد داشت، در حالی که در فوریه از فروش ۹۸.۳ میلیون بشکه نفت خام، ۵.۵ میلیارد دلار به دست آورده بود.