در حال حاضر بازار از نظر قیمتی در شرایط مناسب و معقولی است و به نظر میرسد کلیت بازار و نه همه سهمها برای خرید مناسب باشند، به شرط اینکه با سیاستگذاری صحیح در بازار سرمایه اعتماد به خریداران برگردد.
یک تحلیلگر بازار سرمایه دلیل ریزش این روزهای بازار سرمایه را وجود برخی ابهامات سر راه این بازار عنوان کرد و گفت: احتمالا این ریزش تا نیمه آبان ماه ادامه داشته باشد و روند بازار در ماه های آذر و دی به مرور صعودی خواهد شد.
رئیس کل گمرک کشور گفت: در نخستین ماه از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ ،رشد تجارت خارجی همچنان ادامه دارد و در هفت ماهه سالجاری بالغ بر ۹۸ میلیون تن کالا به ارزش ۵۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار بین ایران و کشورهای جهان مبادله شده است.
بررسی آمار ارائه شده از سوی وزارت صمت نشان می دهد که شکر با ۷۱ درصد افزایش قیمت در صدر گرانی ها قرار دارد و بعد از آن برنج ایرانی و گوشت گوساله با ۶۳ درصد و گوشت مرغ با ۵۸ درصد قرار دارند.
بانکهای کشور در سالهای پیش رو، باید پیشقراول گشودن جبهههای جدید در سرمایهگذاری های بزرگ در کشور شوند که این امر، مستلزم خروج از بخش بزرگی از سرمایهگذاریهای غیر ضرور است.
سهامداران با توجه به احتمال ریسکهای مختلف در بازار سرمایه، به خرید اوراق بدهی روی می آورند، غافل از اینکه این اوراق در حقیقت یک سود ثابت و خطی میدهند. در حالیکه بازار سرمایه در روند بلندمدتی که تا به حال داشته همیشه بیشترین سوددهی را نسبت به سایر بازارهای موازی، نصیب سهامداران خود کرده است.
این روزها رشد قیمت انرژی بر کامودیتیها تاثیر زیادی گذاشته، به طوری که نرخ گاز در آمریکا در ابتدای مارس ۲۰۲۱ (حدود ۸ ماه گذشته) ۲.۵ دلار بود که با رشد ۱۵۰درصدی به ۶.۲ دلار رسیده است.
قیمت نفت روز جمعه تحت تاثیر انتظارات برای تداوم سیاست افزایش تدریجی تولید اوپک پلاس با اندکی افزایش بسته شد اما برای نخستین بار در دو ماه گذشته کاهش هفتگی پیدا کرد.