هیئت بازرگانی چای سریلانکا به بانک مرکزی این کشور پیشنهاد کرده که شرکت سیلون پترولیوم این کشور بدهی نفتی ۲۵۰ میلیون دلاری خود به ایران را از طریق صادرات چای به این کشور پرداخت کند.
در محاسبه شاخص کل بورس تهران با برخی از شاخص بورسهای بینالمللی طی هفته گذشته، شاخص بورس توکیو با رشد ۳.۹ درصدی بیشترین بازدهی و شاخص بورس تهران با افت ۱.۶ درصدی کمترین بازدهی را به خود اختصاص دادند.
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: من فکر میکنم متجاوز از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان از گردشهای مالی اقتصادی کشور زیرزمینی است و خارج از رصد مالیاتی است و عملا به صورت پولشویی انجام میشود.
دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه گفت: اخیرا برخی از تجار اعلام کردهاند تعدادی از بانکهای ترک از گشایش ال سی خوداری میکنند یا السیهای باز شده را میبندند اما طی تماس ما، مسولین مربوطه این اقدام را ناشی از رفتار سلیقهای بانکها دانستهاند که نباید انجام شود.
با وجود اینکه طرح عرضه نفت خام در بورس، بارها مطرح اما ناکام مانده است اما این بار با تاکید اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری در میانه تیرماه امسال بر عرضه نفت خام در بورس به بخش خصوصی، بار دیگر توجهات به این طرح معطوف شده است.
رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران می گوید: امیدواریم دولت سیاستی را بهکار گیرد که بازار ارز و سکه از این سردرگمی نجات پیدا کند. ما نیز پیشنهاداتی را دادهایم و در کنار آن آمادهایم که در آینده به دولت کمک کنیم.
پس از واردات تعدادی گوشی با ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی، اکنون اعلام شده گوشیهایی که قیمتی بالاتر از ۳۰۰ دلار داشته باشند، در گروه سوم کالاهای وارداتی جای میگیرند که ارز اختصاصی به آنها ۷۵۰۰ تومان است.
در شرایطی که پرداخت ارز مسافرتی این روزها با امواجی از شایعات همراه است، باید چشم انتظار تصمیم ستاد اقتصادی دولت بود تا سرنوشت پرداخت این ارز و نرخ آن مشخص شود.
ورود سیاستگذاران اقتصادی به حوزه ادغام و تملک در بانکها پیش از اطلاع از ارزندگی داراییها فقط یک مُسکن کوتاه مدت در اصلاح ساختار مالی شبکه بانکی کشور است.
وضعیت نامشخص ارز مسافرتی هیجان خاصی را بین مسافرانی که این روزها بلیت سفر دارند، ایجاد کرده است. شعب بانکها میزبان مسافرانی است که نمیدانند آیا پرداخت ارز تا زمان سفر آنها برقرار خواهد شد یا خیر.
در جریان بازار امروز شاخص کل تحت تاثیر به ویژه نمادهای فارس، همراه، جم، خبهمن، وساپا و فملی با رشد ۵۱۹ واحدی مواجه شد و به ارتفاع ۱۰۸ هزار و ۲۹۵ واحدی رسید، در این میان نماد حکشتی با حدود ۳۰ واحد بیشترین تاثیر منفی را داشت.
در بازار امروز شاخص فرابورس تنها ۲.۹۸ واحد رشد کرد و به مدار ۱,۲۱۳ واحدی رسید نمادهای ارفع، بمپنا و گردش، خدیزل و هرمز بیشترین تاثیر مثبت و نمادهای میدکو و چکاپا بیشترین تاثیر منفی را داشتند.
پایبندی اوپک و غیراوپک به توافق کاهش تولید نفت که در ماه مه (اردیبهشت-خرداد) ۱۴۷ درصد بود در ماه ژوئن(خرداد - تیرماه) به ۱۲۰ درصد کاهش یافت در حالی که قرار بود این میزان افت به ۱۰۰ درصد برسد.