درگرماگرم آمد و شد داوطلبان شرکت درانتخابات اتاق بازرگانی به ساختمان شماره ۸۲ خیابان خالد اسلامبولی، معاون اتاق بازرگانی استانبول، روز گذشته در راس هیاتی به اتاق تهران آمد تا در باب الزامات توسعه روابط تجاری ایران وترکیه با دبیر کل این اتاق به گفت و گو بنشیند.
در حال حاضر بخش مهمی از فضای کسب و کار کشور توسط هلدینگها اداره میشود. بررسیها نشان میدهد ۲۹ درصد ارزش بورس تهران و ۱۶ درصد ارزش فرابورس ایران به هلدینگهای فعال در این دو بازار اختصاص دارد و در مجموع حدود ۲۶ درصد ارزش بازار سرمایه را هلدینگهای فعال در حوزههای مختلف تشکیل میدهند.
نماد ۹۰ شرکت هم اکنون کمتــر از ۵ است و این یعنی سود این شرکت به نسبت سود سپرده یک سالـه بانک ها تضمین شده است در نتیجه با دید بلند مدت ۲ تا ۳ سال سرمایه گذاری در بازار سرمایه انتخاب بهتر و منطقی تری است.
این برنامه در افق زمانی چهارساله تدوین شده و هدف آن حاکم کردن نگاه راهبردی و آینده نگر بر مسیر توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در بازار سرمایه بوده است مضافا" بر اینکه تدوین و اجرایی کردن این برنامه به میزان زیادی از همپوشانی و موازی کاری جلوگیری کرده است.
اگرچه این رأی در حال حاضر قطعی نیست و ممکن است در صحن علنی، نمایندگان، پیشنهاد حذف یا تغییر در نرخ مصوب بهره مالکانه در کمیسیون تلفیق را مطرح کنند، اما معمولاً طرحی که در کمیسیون تلفیق به تصویب رسیده در صحن هم رای می آورد بنابراین می توان از هم اکنون این مصوبه را قانون تلقی کرد.
از مجموع ۱۳۰۰ میلیارد ریال تامین مالی صورت گرفته در سال ۹۲، بیش از ۷۵ درصد از طریق بازار پول انجام شده و بازار سرمایه تنها سهم ۲۰ درصدی را از این حجم داشته است.
هیاتی از تجار ایرانی که به سرپرستی «یحیی آل اسحاق» رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران به اسپانیا سفر کردهاند، در یک همایش اقتصادی در مادرید پایتخت اسپانیا حاضر شدند و با همتایان اسپانیایی خود به مذاکره رو در رو پرداختند.
اقتصاد ایران طی سالهای اخیر با مشکلاتی مواجه بوده که در نهایت به رشد اقتصادی منفی منجر شد. یکی از متغیرهای مهم در تحریک رشد، سرمایهگذاری است که در دو بخش سرمایهگذاری داخلی و خارجی قابل بررسی است. سرمایهگذاری در کشور در سالهای اخیر حالوروز خوشی ندارد، موید این موضوع آمارهای بانک مرکزی در رابطه با تشکیل سرمایه ثابت است که طی چند سال اخیر وضعیت ...
مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران با اعلام اینکه "در جذب سرمایهگذار برای صندوق توسعه سرمایه صنعت پتروشیمی موفق نبودیم" علت این موضوع را تشریح کرد.
افزایش دامنه نوسان و تغییر حجم مبنا در حالی توسط متولیان بازار سرمایه در زمان حاکمیت روند منفی بر بورس اجرا خواهد شد که به طور معمول اجرای چنین برنامه هایی در شرایط افت قیمت سهام شرکت ها منطقی به نظر نمی رسد.
معاون سابق بانک مرکزی که معتقد است بازار سرمایه در جوانی مانده و باید بازار پول در کنار آن بماند پیشنهاد کرد: بانکها با تشکیل یک صندوق مشترک، سرمایه ای را گردهم آورده و از سهام های موجود دفاع کنند.