این روزها همزمان با نوسانات شاخص بورس، برخی سهامداران و فعالان بازار سرمایه فروش اوراق بدهی دولتی در بازار را عامل این نوسانات اعلام میکنند و بازار بدهی را رقیب بازار سهام میدانند. اما فعالیت این بازار و خرید و فروش اوراق قرضه از چه زمانی در بازار سرمایه آغاز شده است؟ ویژگیهای این بازار چیست و چه کارکردی در اقتصاد کشور دارد؟ اینها بخشی از سوالاتی ...
دویست و پانزدهمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت روز سه شنبه به ریاست رئیس جمهور برگزار شد. در این جلسه رئیس سازمان بورس گزارشی از وضعیت بازار سرمایه درسال ۱۳۹۹ و تحلیل عوامل نوسان در این بازار ارائه کرد و برنامه های این سازمان را برای ثبات بخشی به بازار و تداوم تامین مالی تولید از طریق بازار سرمایه، تشریح کرد.
عضو شورای عالی بورس و نماینده مجلس شورای اسلامی از حذف طرح مالیات بر سهام و سپرده بانکی در بودجه، به عنوان عاملی برای حمایت از سهامداران خرد عنوان کرد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه «میزان تقاضای بازار خودرو متناسب با نیاز واقعی بازار نیست» گفت: با عرضه خودرو در بورس کالا به سمت تناسب میان عرضه و تقاضای واقعی بازار خودرو با حل مشکل اختلاف قیمتی محصولات حرکت می کنیم که این اتفاق به سود تولیدکننده و مصرفکننده خواهد بود.
طبق اعلام مسئولان گمرک ایران کارنامه تجارت خارجی کشورمان در اسفند ماه، هفت میلیارد و ۴۵۸ میلیون دلار بود که سهم صادرات، سه میلیارد و ۳۲۸ میلیون دلار و سهم واردات چهار میلیارد و ۱۳۰میلیون دلار بوده است.
۶۱ کشتی باقیمانده از ۴۲۲ کشتی که به دنبال باز شدن کانال سوئز برای عبور از آن صف کشیده بودند، در روز شنبه از این گذرگاه عبور کردند و کشتیرانی از این کانال کاملا برقرار شده است.
رئیس جمهور شعار سال ۱۴۰۰ را تداوم شعار سال های اخیر دانست و با بیان اینکه دولت در سال جاری نیز با تمام توان در زمینه برداشته شدن موانع برای فعالان بخش تولید تلاش خواهد کرد، گفت: آنچه امروز بیش از همه اهمیت دارد، حمایت همه جانبه از تقویت تولید و بهبود فضای کسب و کار است که به همکاری و همافزایی همه دستگاههای ذیربط و قوا بستگی دارد.