امروز در دومین روز نمایشگاه بین المللی بورس، شاهد رشد ناچیز شاخص و باز هم اختلال در نمایش اطلاعات در بورس تهران بودیم. در این روز شاخص کل با رشد ۱۶.۵ واحدی در ارتفاع ۹۵ هزار و ۵۲۲ واحد ایستاد، شاخص هم وزن نیز با رشد ۲۶ واحدی به مدار ۱۶ هزار و ۶۹۱ واحد رسید.
بنا به اعلام سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) تولید نفت کشورمان در ماه مارس (اسفند-فروردین) به سه میلیون و ۸۱۴ هزار بشکه در روز رسید که نسبت به ماه پیش از آن سه هزار و ۳۰۰ بشکه در روز افزایش دارد.
معاملات فرابورس ایران طی روز گذشته با افت ۱۲ واحدی شاخص کل این بازار پایان یافت. نماگر فرابورس با احتساب این افت به سطح هزار و ۵۳ واحد تنزل کرد تا زیان کل سهام فرابورس از ابتدای سال به ۴ درصد برسد اما با وجود فضای منفی حاکم بر سهام و افت ارزش معاملات در این بازار، گردش نقدینگی در اوراق خزانه طی روز گذشته با بهبود نسبی مواجه شد.
مشاور و عضو کمیته عالی ریسک بانک ملت گفت: توسعه ابزارهای مالی و همچنین ابزارهای پوشش ریسک بویژه در حوزه بازار سرمایه میتواند به توسعه این بازار کمک بیشتری کند.
بورس تهران معاملات خود را در چهارمین روز معاملاتی پس از اعلام سیاست ارزی جدید توسط بانک مرکزی با افت ۴۸۱ واحدی شاخص کل (معادل۵/ ۰ درصد) پشت سرگذاشت. این میزان افت بیشترین نزول روزانه شاخص سهام در سال جاری به شمار میرود.
نگاه اجمالی به نمودار تولید نفت ایران در حدود شش ماه گذشته حاکی از نوسان تولید نفت کشور است. به طوریکه در برخی ماه ها شاهد کاهش تولید ۱۱ هزار بشکهای و در برخی دیگر شاهد افزایش تولید سه هزار بشکهای بودیم.
وزیر نفت کویت اعلام کرد که نشست آینده اوپک در ژوئن، فرصتی برای بازبینی توافق کاهش تولید نفت خواهد بود اما این گروه تا پایان سال ۲۰۱۸ به کاهش تولید ادامه میدهد.
خستین اعتبار اسنادی (LC) با استفاده از قرارداد پیمان پولی / سوآپ ارزی ریال ایران و لیر ترکیه در روز جاری برای تأمین مالی تجارت از کشور ترکیه گشایش یافت.
رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه نرخ ۴ هزار و ۲۰۰ تومان برای دلار ثابت نخواهد بود و براساس مدیریت شناور شده با متغیرهای اقتصادی تغییر خواهد کرد گفت: البته این تغییرات زیاد نبوده و در حد ۵ یا ۶ درصد خواهد بود.