در هفته گذشته رویدادها و اظهار نظرهای مهمی پیرامون بورس کالای ایران صورت گرفت که فروکش التهاب و کاهش قیمتها با تمرکز معاملات در بورس کالا، اعلام آمادگی مجلس برای ارتقاء ظرفیت های قانونی بورس کالا ، دستور وزیر صنعت مبنی بر عرضه کل آهن اسفنجی کشور در بورس کالا و همچنین بازدید اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس از بورس کالا از مهم ترین آنها بود.
تحلیلگران اقتصادی معتقدند نکته کلیدی بسته ارزی جدید، عدم تعیین نرخ ارز از سوی دولت و پذیرش مکانیسم عرضه و تقاضای واقعی بازار است. با این تفاسیر، نرخی که پس از اجرایی شدن بسته در بازار تعیین میشود، همیشه ثابت نخواهد ماند.
شاخص کل بورس تهران پس از رکوردشکنیهای پیدرپی ظرف ۱۰ روز اخیر، سرانجام از حرکت در مسیر صعودی بازایستاد و افت ۵/ ۱ درصدی را در پایان معاملات دیروز رقم زد. اکثر سهام مورد اقبال بازار که با خبر شناورسازی ارزهای غیرنفتی رشد بیوقفه ۲۰ تا ۵۰ درصدی را تجربه کرده بودند در دادوستدهای دیروز، بهدلیل شناسایی سود و وزندهی بیشتر سهامداران به عوامل منفی، تحت ...
معاملات فرابورس ایران امروز با نقل و انتقال حدود ۶۳۵ میلیون ورقه بهادار به ارزش بیش از ۴۲۶ میلیارد تومان به پایان رسید. این دادوستدها به افت ۳۲.۵ واحدی آیفکس منجر شد.
انتظار تثبیت قیمت نفت تا سال آینده، روبرو شدن بازار نفت با کمبود عرضه، افزایش واردات نفت چین و تحریم های ضدایرانی آمریکا نباید عرضه انرژی ژاپن را مختل کند، مهمترین اخبار جهان نفت در ۲۴ ساعت گذشته است.
بازار این هفته را با افت بیش از ۲۰۰۰ واحدی شاخص در آخرین روز معاملاتی به پایان رساند. فارس، فولاد، پارس، کگل، کچاد، وغدیر و شبندر بیش از همه در ریزش شاخص اثر داشتند. ارزش معاملات بازار هم از ۱۱۰۰ میلیاردتومان گذشت.