آژانس بین المللی انرژی و اوپک در یک بیانیه مشترک اعلام کردند اگر شرایط فعلی بازار ادامه یابد، درآمد نفت و گاز کشورهای در حال توسعه ۵۰ تا ۸۵ درصد در سال میلادی جاری کاهش می یابد.
رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد گفت: پنجره واحد فیزیکی شروع کسب و کار باید اردیبهشت ماه راه اندازی شود اما با توجه به موضوع کرونا، به صورت دقیق نمی توان زمان اعلام کرد.
با گسترش مناطق تحت قرنطینه در اروپا، بازارهای سهام این قاره معاملات خود را با سقوط سنگینی آغاز کردند. این در حالی بود که پیش از این سهام آسیایی هم با سقوط سنگینی روبرو شده بودند.
رییس کل بانک مرکزی در مورد عملیات روانی سفته بازان برای اعلام نرخهای بالا در کانالهای خود در فضای مجازی و مدیریت بانک مرکزی برای ثبات بازار ارز یادداشتی در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد.
قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه پس از این که کاهش اضطراری نرخهای بهره آمریکا نتوانست بازارهای مالی وحشت زده از شیوع سریع اپیدمی کرونا را آرام کند، به روند نزولی اخیر خود ادامه داد.
سخنگوی گمرک ایران گفت: از ابتدای سال تا تاریخ هجدهم اسفند ماه ۲۵ هزار و ۵۱۶ تن تجهیزات پزشکی و دارو به ارزش ۲ میلیارد و ۲۴۳ میلیون و ۶۴۴ هزار و ۷۷۱ دلار وارد شده که از لحاظ وزنی رشد بیش از ۱۵ درصد و از لحاظ ارزش کاهش ۵ درصدی داشته است.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن از تولید بیش از ۹۰ هزار تن تخم مرغ در ماه جاری خبر داد و گفت: به رغم افزایش تقاضا کمبودی در عرضه نداریم و بازار متعادل است.
نویسنده و تحلیلگر برجسته بازار نفت نوشت اگر عربستان امروز سیاست تولید بالا و پایین آوردن قیمت نفت را تداوم بخشد، باید در طی ۳ تا ۴ سال آینده در انتظار ورشکستگی اقتصاد این کشور بود.
مهدی دلبری: «منظور از خروج، خروج پول در معاملات اشخاص حقیقی است که در یک ماه گذشته کاهش زیادی نداشته است، همچنین ابطال در صندوقهای سهامی نداشتیم، این در حالیست که با بحران کرونا و ریزش قیمتهای جهانی در این چند وقت مواجه بودیم.»