مدیر گروه بانکداری الکترونیک پژوهشکده پولی و بانکی بر لزوم جلوگیری از اخبار منفی درباره ارزهای دیجیتال تاکید کرد و گفت: ارز دیجیتال در کشور باید با حضور حداقلی دولت ایجاد شود.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری آنلاین، در پاسخ به پرسشی درباره لزوم راه اندازی ارز دیجیتال داخلی در کشور، اظهار داشت: به نظرم ارز دیجیتال در کشور باید با حضور حداقلی دولت و با تعیین دارایی به عنوان پشتوانه ایجاد شود.
وی افزود: در مرحله اول نباید انتظار هیچگونه انتفاع و سودآروی از این ارزها داشته باشیم و باید در ابتدا تنها در معرض تست و آزمایش قرار گیرد.
مدیر گروه بانکداری الکترونیک پژوهشکده پولی و بانکی، ادامه داد: باید شرایط ایده آلی برای این ارز در کشور ایجاد شود زیرا در حال حاضر مخالفت و مقاومت هایی برای استفاده و ایجاد این ارزها در کشور وجود دارد.
امیرشکاری با تاکید بر اینکه نباید این ارز دیجیتال داخلی را با بیت کوین مقایسه کنیم، گفت: زوایای مختلف این ارز باید از سوی نیروها و نهادهای مختلف مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد.
وی ادامه داد: همچنین در کنار مطالعه بر روی این ارز دیجیتال داخلی، باید از انتشار و انعکاس اخبار منفی درباره ارزهای دیجیتال جلوگیری شود. زیرا اینگونه اخبار مانع پیشرفت تکنولوژی در کشور خواهد شد.
به گزارش ایبِنا، به دنبال رونق ارزهای دیجیتال در دنیا، بسیاری از کشورها برای کنترل این بازار به فکر ایجاد ارز دیجتال داخلی یا ملی افتاده اند تا هم از تکنولوژی روز دنیا عقب نباشند و هم بتوانند خرید و فروش این ارزها را در کشور خود قانونی و نظامند کنند.
ایران نیز از جمله کشورهایی است که به دنبال ایجاد ارز دیجیتال داخلی است و اخیر نیز محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات از ایجاد نخستین ارز دیجیتال به صورت آزمایشی خبر داده و گفته است: با استفاده از ظرفیتهای موجود ارتباطات
و فناوری اطلاعات در عرصه بانکداری و نظام مالی کشور و نیز ظرفیت بالای جوانان کشور، در جلسهای که با هیئت مدیره پست بانک ایران داشتم، مقرر شد این بانک با اعلام فراخوان و شناسایی نخبگان کشور در این عرصه، نخستین ارز دیجیتال طراحی شده در کشور
را به صورت آزمایشگاهی پیاده سازی و این مدل را برای بررسی و تایید به نظام بانکی کشور عرضه کند.