تاریخ انتشار :پنجشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۱۲
جالب است ۰
مدیرعامل بانک سپه از عبور فعالیت های ارزی این بانک از ۴.۴ میلیارد دلار خبر داد و گفت: مکاتباتی برای تثبیت کارگزاری های بانکی ایران در دنیا انجام شده است.
مکاتبه برای تثبیت کارگزاری های ایران در دنیا
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری انلاین،محمدکاظم چقازردی در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران با اشاره به گسترش فعالیت های ارزی بانک سپه در یکسال گذشته گفت: تا پیش از تحریم، از ۳۰ میلیارد دلار حجم فعالیت های ارزی و گشایش اعتبار بانکها، ۷.۵ میلیارد دلار متعلق به بانک سپه بود که همین امر، کشورهای غربی را مشتاق به قرار دادن نام این بانک در فهرست تحریم ها کرد. این در شرایطی است که امسال در سالی که اقتصاد مقاومتی نام گرفته است، ۱۴۴۶ فقره اعتبار اسنادی به ارزش ۱ میلیارد و ۹۹۸ میلیون دلار گشایش شده است.

مدیرعامل بانک سپه افزود: همچنین صدور ۳۹۵ فقره برات اسنادی به ارزش ۸۴۸ میلیون دلار، صدور ۱۰۰۹۱ فقره حواله ارزی کالا به ارزش ۱ میلیارد و ۶۳۷ میلیون دلار و صدور ۱۸۴ فقره ضمانتنامه ارزی به میزان ۵۱۷ میلیون دلار، از جمله نتایج و دستاوردهای حاصل شده در یکسال اخیر بوده است.

وی، اعطای مجوز گشایش اعتبار و ثبت برات اسنادی و صدور حواله ارزی جمعاً معادل ۲۵۶ میلیون دلار از محل سپرده بانک مرکزی نزد بانک BCP سوئیس در قالب تسهیلات ری فاینانس را از دیگر فعالیت های عمده این بانک در بخش ارز عنوان کرد و گفت: بدون اجرایی شدن برجام، امکان تحقق برنامه های یادشده وجود نداشت.

چقازردی، با اشاره به گشایش اعتبار اسنادی برای واردات شکر و دانه های روغنی سویا نیز گفت: گشایش اعتبار برای این دو کالا به ارزش تقریبی به ترتیب ۵۶ و ۱۵۰ میلیون دلار صورت گرفته و همچنین در راستای توسعه فعالیتهای ارزی نیز، ارسال درخواست به کارگزاران برای فعال کردن حسابهای قبلی و یا افتتاح حسابهای جدید در حدود ۱۳۹ بانک و ارائه مستندات لازم برای تثبیت روابط کارگزاری از قبیل AML، KYC نیز صورت گرفته است.

وی، همچنین به استقرار سامانه جامع ارزی در سطح شعب، اشاره کرد و اظهار داشت: استقرار ادارات کل ارزی، کاهش هزینه های نقل و انتقال وجوه تا نرخ ۱۰ درصد، به کارگیری و استفاده مجدد از ابزارهای بانکی نظیر انجام معاملات FX و MM ، صدور مجوز ۱۹ فقره گشایش اعتبار، ثبت برات و صدور حواله از محل تسهیلات BCP سوییس جمعا به مبلغ ۱۷۲ میلیون دلار و وصول مبلغ ۱۲۴ میلیون دلار بابت اقساط حساب ذخیره ارزی از جمله فعالیت هایی است که در راستای اجرای ماده ۲۰ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور صورت پذیرفته است.

چقازردی، دریافت چندین فقره پیشنهاد انعقاد قرارداد تأمین مالی از بانکهای خارجی، امضای تفاهم نامه تأمین مالی به مبلغ ۱۷۰ میلیون یورو با موسسه تضمین صادراتی روسیه، برقراری ارتباط سوئیفت رمزدار با ۱۲۴ بانک خارجی و افتتاح یا فعالسازی حساب نزد ۴۲ بانک خارجی را از دیگر اقدمات صورت گرفته این بانک در یکسال اخیر برشمرد.

وی افزود: برقراری سوئیفت با ۸۸ بانک، فعال کردن ۴۲ فقره حساب نزد ۲۳ بانک خارجی و واحدهای خارج از کشور نیز از نتایج اقدامات صورت گرفته از سوی بانک سپه است که همه این تلاش ها، رشد چشمگیر فعالیتهای ارزی در عرصه بین المللی را باعث شده؛ به طوری که بالغ بر ۴ میلیارد و ۴۸۳ میلیون دلار طی یکساله گذشته، فعالیت ارزی در کارنامه این بانک ثبت شد.

چقازردی، همچنین از افزایش دو برابری تسهیلات اعطایی جدید بانک سپه در سال جاری نسبت به سال قبل خبر داد و با اشاره به حجم قابل توجه تسهیلات اعطایی از محل صندوق توسعه ملی، گفت:تسهیلات اعطایی از محل صندوق توسعه ملی، در بخش آب و کشاورزی به رقم ۱۵هزار و ۵۰ میلیارد ریال در آذر ۱۳۹۵ رسیده است.

رئیس هیات مدیره بانک سپه افزود: در بخش صنعت، معدن و گردشگری نیز رقمی معادل ۱۱ هزار و ۳۳۹ میلیارد ریال تسهیلات در پایان آذر ۹۵ پرداخت شده است؛ در این میان، مجموع تسهیلات پرداختی بخش های مولد اقتصادی در آذر ۹۵ به رقمی معادل ۲۱۲ هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال رسیده است. البته اعطای تسهیلات به بخش بازرگانی و خدمات نیز در راستای سیاستهای تحریک طرف تقاضاهای اقتصاد کشور برای خرید محصولات و خدمات بخشهای مولد اقتصادی مدنظر قرار گرفته و پرداخت شده است.

وی، همچنین از رشد ۴۰ درصدی صدور ضمانت نامه های ریالی خبرداد و گفت:حجم تعهدات مشتریان بابت ضمانت نامه های ریالی از ۴۲ هزار و ۱۴۰ میلیارد ریال در اسفندماه ۹۴ به ۵۸ هزار و ۷۵۴ میلیارد ریال در آذرماه ۹۵ افزایش یافته است؛ ضمن اینکه حجم تعهدات مشتریان بانک بابت ضمانت نامه های ارزی نیز به رقم ۱۰ هزار و ۸۸۴ میلیارد ریال در آذر ماه ۱۳۹۵ بالغ شده است.

چقازردی، به سهم ۹۲ درصدی طرحهای بالادستی و پتروشیمی از تأمین مالی ارزی طرحها و پروژه ها از محل صندوق توسعه ملی اشاره کرد و گفت: مجموع قراردادهای عاملیت ارزی با صندوق توسعه ملی، به رقم ۱۰ میلیارد دلار بالغ می شود. از ۶ هزار و ۶۶۹ میلیون دلاری که بابت تأمین مالی طرحها و پروژه های ملی از محل منابع ارزی صندوق توسعه ملی تخصیص داده شده، ۶ هزار و ۱۴۷ میلیون دلار مربوط به طرحهای بالادستی نفت و پتروشیمی است.

منبع: مهر

https://sarmayegozarionline.ir/vdcf.cd0iw6dvcgiaw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

پیش بینی شما از شاخص بورس تا انتهای سال
بیش از دو میلیون
کمتر از دو میلیون
آخرین عناوین