بازارها هنوز در شوک روابط تجاری آمریکا و چین هستند، در حالی که فشار تعلیق رأی گیری در خصوص برگزیت در پارلمان بریتاینا، این فشار را مضاعف کرد.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری آنلاین،تصمیم ترزا می برای به تعویق انداختن رأی گیری لایحه خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا به زمان دیگر، بازارها را وارد ابهام جدیدی نسبت به اختلافات داخل کابینه بریتانیا کرد.
در بازارهای جهانی، افت شاخص های اصلی در معاملات سهام بازار ژاپن به ثبت رسید . در سوی دیگر، بازار هند با خبر استعفای رئیس کل بانک مرکزی این کشور رو به رو شد. مسئله ای که می تواند در نتیجه انتخابات هند تأثیرگذار باشد.
به این ترتیب، شاخص های آسیایی در دومین روز متداول با کاهش شاخص ها همراه شدند در حالی که معاون اول نخست وزیر چین در خصوص برنامه مذاکرات تلفنی خود با استیو منوچین، وزیر خزانه داری آمریکا خبر داد.
به این ترتیب، شاخص های آتی بازار آمریکا با روند کاهشی رو به رو شدند و قیمت اوراق قرضه دولتی این کشور با تغییرات اندکی رو به رو شد.
در بازارهای اروپایی نیز، روند معاملات آتی شاخص ها در فاز مثبت طی شد. در این خصوص الیسیا لوین، تحلیل گر ارشد موسسه مدیریت دارایی بی ان وای ملون گفت: پیامی که از معاملات روز پنجشنبه و جمعه از بازار دریافت شد این است که باید در انتظار حرکت های جدیدی در بازار باشیم. حرکتی یک باره که می تواند به راحتی بازار را زیر و رو کند .
کارشناسان معتقدند که سرمایه گذاران در بازارهای جهانی باید خود را آماده خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بدون انعقاد هیچ پیمان جدیدی بکنند .
از سوی دیگر، حکم بازداشت مدیر مالی هوآوی نیز صادر شده است. این در حالی است که پرونده مدیر عامل این شرکت و دستگیری وی از سوی مقامات آمریکایی ، روند صلح تجاری بین دو کشور را در هاله ای از ابهام فروبرده است.
اما در بازار هند، اوراق قرضه و اوراق دارایی این کشور با افت شدیدی همراه شد. در حالی که رئیس بانک مرکزی این کشور بدون هیچ اعلام قبلی استعفای خود را به دولت تقدیم کرد. به این ترتیب، قیمت روپیه با روند کاهشی همراه شد و شاخص اس اند پی در بورس بمبئی با افت 1.5 درصدی رو به رو شد.
در بازارهای سهام، شاخص تاپیکس با کاهش 0.9 درصدی همراه شد و اس اند پی استرالیا نیز 0.4 درصد رشد کرد.
شاخص اصلی بورس هنگ کنگ با تغییرات اندکی همراه شد.
شاخص آتی اس اند پی آمریکا 0.4 درصد منفی شد و شاخص آتی فوتسی لندن 0.6 درصد مثبت شد. شاخص آسیا پاسفیک نیز افت 0.3 درصدی را به ثبت رساند.
در بازار ارز جهانی، قیمت ین با روند افزایشی 0.2 درصدی در مقایسه با دلار رو به رو شد و پوند بریتانیا 0.1 درصد افزایش را در مقایسه با دلار از آن خود کرد .