تاریخ انتشار :شنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۴۲
جالب است ۰
رئیس سازمان توسعه تجارت مطرح کرد:

ته لنجی قانون ندارد

رئیس سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه واردات ته لنجی نتیحه سوء استفاده از مصوبات است، گفت: به زودی آیین‌نامه‌های اصلاحی واردات ملوانی، بازارچه‌های مرزی و مرزنشینی اصلاح و ابلاغ می‌شود
ته لنجی قانون ندارد
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری آنلاین،مجتبی خسروتاج با بیان اینکه واردات ته لنجی نتیحه سوء استفاده از مصوبات است، گفت: به زودی آیین‌نامه‌های اصلاحی واردات ملوانی، بازارچه‌های مرزی و مرزنشینی اصلاح و ابلاغ می‌شود. مجتبی خسروتاج، گفت: از محل برخی مصوبات سوء  استفاده می شود، مثلاً بر اساس مصوبه ملوانی پیش‌بینی شده که ملوان در آبهای خلیج فارس بتواند برای واردات کالا درصدی را بابت زحمات خود بردارد . 

رئیس سازمان توسعه تجارت افزود: متاسفانه شاهد سوء استفاده از این مصوبه هستیم و بیشتر از رقم پیش‌‌بینی شده در این قانون، کالا وارد کشور می‌شود. وی با تاکید بر اینکه قانون ورود کالا برای ملوانان با ته لنجی متفاوت است گفت: اصلاً چیزی به اسم ته لنجی در قانون وجود ندارد و این سوء استفاده از مصوباتی است که در یک دوره خاص با یک نگاه خاص برای امرار معاش ساکنان مرزی پیش بینی شده است . 

وی در پاسخ به این سوال که دولت چه برنامه ای برای اصلاح این رویه در پیش دارد افزود: برای همه این موارد نظیر قانون ملوانی ، بازارچه های مرزی و حجم کالایی که مرز‌نشین می‌تواند وارد کشور کند آیین‌نامه و اصلاحاتی طی سال گذشته تهیه شده که برخی تصویب و برخی در کارگاه‌های مختلف دولت در دست بررسی است و بزودی خبرهای آن را خواهید شنید که یکی یکی ابلاغ می شود. 

خسروتاج با بیان اینکه وقتی هزینه واردات رسمی در مقایسه با عدم پرداخت آن فاصله زیادی داشته باشد خیلی طبیعی است که یکسری از افراد به دنبال این باشند که به روش‌های کم اظهاری و یا خلاف اظهاری کالاها را با کم کردن تعرفه‌های گمرکی وارد کشور کنند گفت : در اینگونه روش‌ها کالا بعنوان یک کالای دیگر ثبت می‌شود و یا با شماره تعرفه دیگر که سود بازرگانی کمتری به آن تعلق می گیرد در گمرک اظهار می شود‌. 

وی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود الکترونیکی کردن گمرک همچنان شاهد قاچاق کالا از مبادی رسمی هستیم، گفت : این نوع کنترل ها از نوعی است که علاوه بر ماشین ، فرد و نیروی انسانی و کار کارشناسی نیز در آن نقش کلیدی دارد بنابراین برغم همه این گونه سامانه های الکترونیکی اگر نظام کارشناسی که باید به موضوع بپردازد خوب توجه نکند ممکن است کار از دست برود . 

رئیس سازمان توسعه تجارت، گفت: فکر می‌کنم جدای از سامانه‌های الکترونیکی بحث مسئولیت و تخصص کارشناس موضوعی کلیدی است که باید به آن هم توجه شود.

منبع: اگزیم نیوز

https://sarmayegozarionline.ir/vdch.knmt23nz-ftd2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین