تاریخ انتشار :سه شنبه ۳ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۰۰
جالب است ۰
جلسه هیئت امنای فرهنگستان‌های کشور پیش از ظهر امروز(سه شنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.
وضع بودجه دولت خوب نیست، امااقتصاد کشور سر پا ایستاده است
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری آنلاین،اسحاق جهانگیری در این جلسه با اشاره به وجود اساتید ممتاز و برتر در فرهنگستان های کشور گفت: فرهنگستان های کشور با برخورداری از ظرفیت های علمی فراوان و بهره مندی از اساتید و نخبگان کشور، می توانند در شناسایی و رفع چالش های اصلی کشور مشارکت جدی داشته باشند و به دولت کمک کنند.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به برگزاری جلساتی با حضور روسای 13 دانشگاه بزرگ و برتر کشور در خصوص چالش های اصلی پیش رو خاطر نشان کرد: پس از برگزاری این جلسات، کارگروه هایی با عضویت نمایندگان و اساتید این دانشگاه ها تشکیل شد و این کارگروه ها نشست هایی را در خصوص موضوعات و مسائل مختلف برگزار کردند و راهکارهایی را نیز برای برون رفت از مشکلات پیش روی کشور به دولت پیشنهاد داده اند.
وی افزود: ظرفیت گسترده علمی موجود در فرهنگستان های کشور ایجاب می کند که اساتید و نخبگان فعال در این فرهنگستان ها نیز در تدوین راهکارهای برون رفت از مشکلات پیش روی کشور مشارکت جدی تر داشته و پیشنهادات خود را به دولت ارائه دهند.
جهانگیری در ادامه این جلسه با اشاره به شرایط سخت بودجه دولت و اینکه وضعیت بودجه دولت از دوران دفاع مقدس نیز سخت‌تر است، گفت: ممکن است برخی نهادها و مراکز نظیر فرهنگستان های کشور احساس کنند که دولت در تخصیص بودجه، توجه کافی را به آنها ندارد اما با توجه به کاهش درآمدها و محدودیت های فراوان بودجه دولت، تقریباً تمامی دستگاه ها و سازمان ها با کمبود بودجه مواجه هستند که امیدوارم دولت بتواند با بکارگیری روش های مناسب، وضعیت بودجه را بهبود بخشیده و سهم بودجه فرهنگستان های کشور را افزایش دهد.
معاون اول رییس جمهور در عین حال ضمن تاکید بر این نکته که موضوع بودجه عمومی دولت و موضوع اقتصاد دو موضوع مهم هستند، تصریح کرد: به رغم آنکه بودجه دولت به دلیل کاهش درآمدهای نفتی وضعیت خوبی ندارد اما بحمدلله با صبوری و بزرگی مردم و تلاش مدیران کشور و همت بخش خصوصی، اقتصاد کشور با وجود کارشکنی ها و دشمنی های آمریکا سرپا ایستاده است و سیاست های آمریکایی ها برای فروپاشی اقتصاد ایران با شکست مواجه شده که بیانگر ظرفیت های بالا و توانمندی اقتصاد کشور است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در فرهنگستان های کشور شرایط گفتگو میان نخبگان و اساتید رشته های مختلف دانشگاهی از استان های مختلف کشور وجود دارد، گفت: امکان گفتگوهای بین رشته ای در فرهنگستان های کشور فرصتی است که زمینه را برای مشارکت فرهنگستان ها در حل ابرچالش های کشور فراهم می کند.
در این جلسه که وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علوم، تحقیقات و فناوری، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، معاون حقوقی رییس جمهور، مشاور رهبر انقلاب در امور بین الملل و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز حضور داشتند، گزارش های حسابرسی و صورت های مالی سال 97 فرهنگستان های کشور مورد بررسی قرار گرفت و به تصویب رسید.
در این نشست همچنین بودجه تفصیلی سال 98 فرهنگستان ها که به تایید سازمان برنامه و بودجه رسیده بود تصویب شد و ساختار سازمانی فرهنگستان هنر با 130 پست سازمانی نیز به تصویب رسید.
در این جلسه همچنین با واگذاری ساختمان نیمه تمام مرکز همایش های فرهنگستان ها به موزه علم و فناوری وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای مدت 20 سال موافقت شد.
همچنین اصلاح ماده 25 آئین نامه مالی و معاملاتی فرهنگستان ها در خصوص انتصاب مدیر مالی از بین کارکنان رسمی دولت با حکم رییس فرهنگستان به تصویب رسید و تعدادی از پیشنهادات اداری مالی و حوزه پشتیبانی فرهنگستانها نیز تصویب شد.
در ادامه این نشست روسای فرهنگستان های علوم،‌ زبان و ادب فارسی، علوم پزشکی و هنر نیز هر کدام گزارشی از عملکرد فرهنگستان خود ارائه کردند و به تشریح برنامه های 5 ساله فرهنگستان ذی ربط، منطبق با برنامه 5 ساله توسعه کشور پرداختند.

https://sarmayegozarionline.ir/vdcj8oem.uqeyxzsffu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین