سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد قیمت جهانی مواد غذایی که در پی شیوع ویروس کرونا در ماههای گذشته کاهش چشمگیری داشت، در ماه ژوئن برای نخستین بار در سال ۲۰۲۰ افزایش پیدا کرد.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری آنلاین،شاخص قیمت غذای فائو که تغییرات ماهانه سبدی از غلات، دانههای روغنی، محصولات لبنی، گوشت و شکر را بررسی میکند، در ژوئن به 93.2 واحد رسید که 2.4 درصد در مقایسه با ماه مه افزایش داشت.
فائو در مبنای همه شاخصهای خود بازنگری کرد و آن را از دوره 2002 تا 2004 به دوره 2014 تا 2016 تغییر داد.
در بحبوحه ابهاماتی که در بازار وجود دارد، قیمت دانههای روغنی، شکر و محصولات لبنی که در ماه مه کاهش چشمگیری داشتند، در ماه ژوئن افزایش پیدا کرده و به بالاترین حد در چند ماه اخیر رسید؛ در حالی که در بخش شاخصهای غلات و گوشت، قیمت اکثر کالاها همچنان روند نزولی داشت.
بر اساس گزارش رویترز، فائودر پیش بینی خود برای فصل غلات 2020 بازنگری کرد و برآوردش از میزان محصول را 9.3 میلیون تن افزایش داد. این آژانس سازمان ملل متحد اکنون انتظار دارد که تولید جهانی غلات به 2.790 میلیارد تن برسد که سه درصد بالاتر از برداشت سال 2019 خواهد بود. این تغییر عمده که در برآورد ماهانه فائو صورت گرفت ناشی از برآورد بالاتر تولید گندم استرالیا بوده است.