افزایش سهم آمریکا از استخراج رمزارزها باعث افزایش قیمت رمزارزها شد.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری آنلاین، آمریکا در حال گرفتن جای چین به عنوان بزرگ ترین مرکز استخراج رمزارزها در جهان است. برخلاف چین که به طور کامل همه تراکنش های مربوط به ارزهای دیجیتالی را ممنوع اعلام کرده است، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرده این نهاد قصدی برای ممنوع اعلام شدن رمزارزها ندارد. اکنون حدود ۳۵ درصد کل هش ریت شبکه استخراج رمزارزها در جهان مربوط به مبدا آمریکا است. در طرف دیگر نقش چین از بازار رو به کاهش است.
صندوق بین المللی پول بار دیگر ارزهای دیجیتالی را یک تهدید برای اقتصاد جهان دانسته که به ویژه در کوتاه مدت ثبات مالی جهانی را تهدید می کنند. این نهاد با اشاره به اقدام السالوادور در پذیرش بیت کوین به عنوان واحد پول رسمی نوشته است چنین اقدامی از سوی کشورها باعث می شود دست بانک های مرکزی برای تعیین سیاست پولی بسته باشد و این به معنای افزایش ریسک نقدینگی و بر هم خوردن تعادل جدی ثبات پولی خواهد بود که تهدید اقتصادی جدی است.
شرکت گوگل در حال انجام تحقیقات بر روی امکان استفاده از ارزهای دیجیتالی بر روی پلتفرم پرداختی این شرکت است. اگرچه گوگل پی در مقایسه با شرکت های بزرگ پرداخت نظیر ویزاکارد و مسترکارد، دیرتر به حوزه ارزهای دیجیتالی علاقه نشان داده است اما انتظار می رود پذیرش احتمالی رمزارزها یا معرفی رمزارز خود گوگل تاثیر بسیار زیادی بر روی روند کلی قیمت بازار داشته باشد.
مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۲۳۹۰ میلیارد دلار برآورد میشود که این رقم نسبت به روز قبل ۱.۱۲ درصد بیشتر شده است.
در حال حاضر ۴۵ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت کوین و ۱۷ درصد در اختیار اتریوم است.
بیت کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معاملهگران بر بستر بلاکچین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.
به روز رسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ساعت ۱۷ بعد از ظهر به وقت شرقی)
این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.