صندوق بینالمللی پول در گزارش امروز خود، پیشبینی نسبت به رشد اقتصادی کشورهای آسیایی را در قیاس با گزارش قبلی ۱.۱ درصد پایین آورد.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری آنلاین،صندوق بینالمللی پول امروز اعلام کرد: پیشبینی خود نسبت به رشد اقتصادی کشورهای آسیایی را نسبت به پیشبینی منتشر شده در ماه آوریل 1.1 درصد کاهش داده است.
این مؤسسه گفته که انتظار دارد برای سال 2021 اقتصادهای آسیایی به طور متوسط 6.5 درصد رشد کنند و این رقم در پیشبینی قبلی 7.6 درصد بود.
صندوق بینالمللی پول گفته است اوضاع نامطمئن کنترل شیوع ویروس کرونا، ابهامات نسبت به تأثیرگذاری واکسیناسیون برای مقابله با انواع مختلف ویروس کرونا، اختلال در چرخه تأمین کالا و تبعات عادیسازی سیاستهای پولی در آمریکا و تأثیر آن بر دیگر نقاط جهان از جمله خطراتی است که فضای رشد اقتصادی به کشورهای آسیایی را تحت فشار کاهشی قرار داده است.
صندوق بینالمللی پول همچنین گفته شیوع ویروس کرونا همچنان در حال تاختن در آسیا است. با این حال اما به اعتقاد این مؤسسه منطقه آسیا و اقیانوسیه همچنان بیشترین رشد اقتصادی را در سال جاری به ثبت خواهد رساند به گونهای که انتظار میرود چین برای سال 2021 رشد اقتصادی 8 درصدی و برای سال آینده رشد 5.6 درصدی داشته باشد.
صندوق بینالمللی پول گفته است البته روند بهبود اوضاع در آسیا نامتوازن خواهد بود زیرا تکرار موج گرفتن شیوع ویروس کرونا و اجرای متفاوت سیاستهای انقباضی پولی موجب میشود که روند رشد اقتصادی در کشورهای مختلف متفاوت باشد.
صندوق بینالمللی پول گفته انتظار دارد پس از سقوط اقتصادی هند در سال 2020 این کشور امسال رشد اقتصادی 9.5 درصدی را به ثبت برساند.
رشد اقتصادی ژاپن هم پس از رشد ناامید کننده سه ماهه دوم سال جاری به 2.4 درصد برای سال 2021 پایین آمده است.
صندوق بینالمللی پول گفته اگر چه کشورهایی نظیر استرالیا، کرهجنوبی و نیوزیلند خوب است اما دیگر کشورهای آسیایی از جمله اعضای گروه «آ سه آن» همچنان با چالشهای جدی از محل شدت گرفتن دوباره شیوه ویروس کرونا و تبعات آن برای برخی بخشهای اقتصادی آنها روبهرو هستند.