صندوق بینالمللی پول با در نظر گرفتن شرایط همهگیری ویروس کرونا در آسیا، کارآمدی واکسنهای تولید شده برای مقابله با این ویروس و اختلال در زنجیرههای عرضه، پیشبینی خود از رشد اقتصاد در این قاره را در ۲۰۲۱ تا ۶٫۵ درصد پایین آورد.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری آنلاین، صندوق بینالمللی پول پیشبینی خود از رشد اقتصاد آسیا در 2021 را تا 6٫5 درصد پایین آوردهاست یعنی 1٫1 درصد کمتر از رقمی که در ماه آوریل اعلام کرده بود.
صندوق بینالمللی پول اعلام کرد بیثباتیهای موجود در مورد همهگیری ویروس کرونا، کارآمدی واکسنهای تولید شده در مقابل انواع جدید این ویروس و اختلال در زنجیرههای عرضه باعث ضربه خوردن روند رشد اقتصاد آسیا میشود. ویروس کرونا همچنان این منطقه را دربرگرفته است.
در گزارش صندوق بینالمللی پول آمدهاست:« منطقه آسیا پاسیفیک هنوز هم سریعترین رشد اقتصاد را در دنیا دارد. انتظار میرود اقتصاد چین 8 درصد در 2021 و 5٫6 درصد در 2022 رشد کند. اما این روند رشد بهخاطر بیثباتی مقدار هزینه کرد مردم در بحبوحه شیوع انواع مختلف کرونا و سیاستهای مالی سختگیرانه پایدار نخواهد بود».
این صندوق انتظار دارد اقتصاد هند 9٫5 درصد در سال جاری میلادی رشد کند. پیشبینی رشد اقتصاد ژاپن بهخاطر عملکرد ناامیدکننده آن در سهماهه دوم و همچنین تمدید شرایط اضطراری، تا 2٫4 درصد پایین آمدهاست.
صندوق بینالمللی پول اعلام کرد اقتصادهای پیشرفته مثل استرالیا، کره جنوبی و نیوزیلند از رونق تکنولوژیهای برتر سود میبرند، در حالی که سایر اقتصادهای نوظهور و کشورهای درحالتوسعه مخصوصاً کشورهای عضو آسهآن هنوز با چالشهای شدید ناشی از همهگیری کرونا روبرو هستند.