تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۸:۲۵
جالب است ۰
درجلسه نوبت دوم مجمع عمومی‌عادی اتاق بازرگانی مشترک ایران و ورسیه مطرح شد

کاهش فاصله ارز نیما و آزاد به کُندی پیش می‌رود

جلسه نوبت دوم مجمع عمومی‌عادی به‌طور فوق‌العاده اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه با حضور اعضاء برگزار شد. در این جلسه گزارش‌های عملکرد هیئت مدیره 1401و1402، گزارش صورت‌های مالی و ترازنامه 1401و1402، گزارش بازرسی قانونی 1401و 1402 پس از استماع به تصویب رسید.
کاهش فاصله ارز نیما و آزاد به کُندی پیش می‌رود
به گزارش سرمایه‌گذاری آنلاین ،همچنین حسابرس از میان جامعه حسابداران رسمی ‌انتخاب شد. در این جلسه حق ورود اعضاء اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه 5میلیون تومان و حق عضویت 3 میلیون تومان تعیین شد.
در ابتدای جلسه‌هادی تیزهوش، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه گفت: در تجارت ایران و روسیه با مشکلات متعددی نظیر قوانین دست و پاگیر مواجه هستیم ازسوی دیگر صادرکنندگان با چالش بازگشت ارز حاصل از صادرات به نرخ نیمایی دست و پنجه نرم می‌کنند و از آنجایی که فاصله نرخ ارز نیمایی و آزاد زیاد است به ضرر صادرکنندگان تمام می‌شود. البته کاهش فاصله نرخ ارز نیما و آزاد در دستور کار دولت است، اما به کندی پیش می‌رود.
همچنین سیدرضا رفیعی، عضو هیأت مدیره اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه گفت: بیست و یکمین اجلاس ای سی بی سی به میزبانی روسیه در آستاراخان برگزار شد این اجلاس مربوط به شورای بین‌المللی همکاری‌های تجاری اتاق‌های بازرگانی کشورهای حاشیه خلیج فارس می‌‎شود در این اجلاس مسائلی که سال‌ها در دستور کار بود پیگیری شد. همچنین مواردی نظیر کریدرو شمال - جنوب و روانسازی صادرات در گمرک آستاراخان بررسی شد.وی افزود: کشورهای عضو ایران ، روسیه ، قزاقستان، ترکمنستان، آذربایجان و کشورهای غیرعضو نظیر بلاروس حضور داشتند که در این اجلاس پرچم ایران برافراشته و سربلند بود. چون ایران طی سال‌های گذشته زیرساخت‌هایی در آستاراخان ایجاد کرده که می‌توان به ایجاد سرای تجاری ایران در روسیه و شهرآستاراخان اشاره کرد.رفیعی تاکید کرد: با زیرساخت‌هایی که ایجاد شده باید تجار فرصت را غنیمت بشمارند و کالاهای ایرانی را به روسیه معرفی کنند تا روابط تجاری توسعه یابد.
اجازه ندادیم از میز کاسبی شود
همچنین روشنعلی یکتا قرابائی، نایب رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه گفت: از روزی که به عنوان نماینده اعضاء در اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه حضور داشتیم سعی شد که کاسب بازرگان پشت میز بنشیند نه اینکه از میز کاسبی شود این رویکرد با مخالفت‌های بسیاری مواجه شد اما موفق شدیم که از بحران عبور کنیم.وی افزود: اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه طی دو سال گذشته بیش از 5 پروتکل و توافقنامه امضاء کرد و تا غرب روسیه ارتباط ایجاد شده و به زودی تا ولادیوستوک نزدیک ژاپن پیش می‌رویم.وی افزود: 55 درصد هزینه انبارداری ایران در گمرکات اضافه بود و تنها اتاق ایران و روسیه به این موضوع پی برد. یکتا ادامه داد: کمیته‌های تخصصی‌مان شکل گرفته و با توجه به این که بیشترین ظرفیت روسیه در زمینه خدمات فنی و مهندسی است به زودی در این زمینه هم کمیته‌ای شکل می‌گیرد.
https://sarmayegozarionline.ir/vdchmin6.23nwkdftt2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین