رییس پژوهشکده پولی و بانکی گفت: سند راهبردی بانکداری اسلامی با هدف تسری نظارت شرعی بر نظام بانکی در پژوهشکده پولی و بانکی تهیه شد.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری آنلاین، علی دیواندری صبح امروز در مراسم انعقاد تفاهمنامه پژوهشکده پولی و بانکی و بانک قرض الحسنه مهر ایران که با حضور مرتضی اکبری مدیر عامل این بانک برگزار شد، در زمینه انطباق با نظارت شرعی، با تقدیر از عملکرد مثبت در مدت کوتاه فعالیت این بانک اظهار داشت: پیش از تاسیس بانک قرض الحسنه مهر ایران جای خالی قرض الحسنه به خوبی احساس می شد زیرا سایر بانک ها بحث قرض الحسنه را به صورت ترکیبی در کنار سایر فعالیت های خود انجام می دادند.
وی افزود: اما با روی کار آمدن این بانک و فعالیت تخصصی در زمینه قرض الحسنه خدمت ارزشمندی به جامعه در این زمینه انجام شده است.
رییس پژوهشکده پولی و بانکی درباره همکاری پژوهشکده و این بانک، گفت: به درخواست رییس کل بانک مرکزی در پژوهشکده پولی و بانکی سند راهبردی بانکداری اسلامی با هدف تسری نظارت شرعی بر نظام بانکی تهیه شد.
وی ادامه داد: از آنجایی که همواره انجام نظارت شرعی برعملیات بانکی خواسته مردم، مسئولان و مراجع تقلید و افراد ذی نفع در این حوزه است اقدام در این زمینه آاغاز شد.
دیواندری گفت: اما نکته مهم اقدام داوطلبانه بانک قرض الحسنه مهر ایران در این زمینه است که به نظرم این بانک با فعالیت در این زمینه پیشتاز خواهد بود.