یکی از عارضههای بورس تهران تسلط و جذابیت روایتهایی است که با وجود فقر نظری، دارای قدرت اثرگذاری بر طیف وسیعی از سرمایهگذاران و فعالان سهام هستند. روایتهایی که ضمن اقبال عموم اهالی بازار، به گونهای همانباشتی خود را بازتولید میکنند و در عین حال، اثر سوء خود را بر کارآیی بازار بر جا مینهند.
شاخص کل بورس تهران در معاملات دیروز با رشد اندکی مواجه شد. این در حالی است که شاخص کل هموزن (با اثرگذاری یکسان نمادها) رشد نزدیک به ۷/ ۰ درصدی را تجربه کرد.
بورس تهران معاملات روز گذشته را با افزایش شاخص کل پشت سر گذاشت. نماگر اصلی سهام طی روز گذشته با وجود فشار عرضه در سهام پالایشی توانست ۵۳۶ واحد دیگر رشد کند و با تصاحب دوباره کانال ۱۶۱ هزار واحدی پس از ۹ روز کاری، سرانجام در ارتفاع ۱۶۱ هزار و ۳۱۰ واحد بایستد. یکی از مهمترین رویدادهای اثرگذار در کاهش سرعت رشد شاخص در روز گذشته شفافسازی شرکتهای روانکار ...
شاخص کل بورس تهران در هفته گذشته رشد ۵/ ۱ درصدی را تجربه کرد. کش و قوس نفت در بازار جهانی عاملی برای حرکت نقدینگی به سمت نمادهایی بود که در ظاهر از این موضوع اثرپذیری مستقیمی ندارند. در این میان عملکرد آخرین ماه پاییز نیز طی هفته گذشته روی سامانه «کدال» نشست. به این ترتیب درآمد فروش بنگاهها در پاییز مشخص شده و فضای برآورد سودآوری این فصل شرکتها برای ...
سیمای سهام بورس تهران در روز گذشته پس از مدتها فضایی مثبت را به نمایش گذاشت. افزایش قیمت قریب به اتفاق سهمها و صنایع سبب شد تا شاخص کل سهام پس از ۸ افت متوالی به مسیر صعودی بازگردد و ۲ هزار و ۱۴۳ واحد از افت خود طی روزهای ماقبل را جبران کند و به ارتفاع ۱۵۶ هزار و ۶۹۴ واحدی دست یابد.
بورس تهران معاملات نخستین روز کاری زمستان را با افت یک درصدی شاخص کل پشت سر گذاشت. بهنظر میرسد تداوم روند نزولی قیمت مواد خام در بازارهای جهانی تاثیر خود را در آرایش جدید نقدینگی در بازار سهام بر جا نهاده است.
پاییز سال ۹۷ برای بازار سرمایه با تمام پاییزهایی که تا کنون سپری کرده، متفاوت بود؛ پاییزی که امسال بر خلاف سرمای هوا، سرشار از گرما و تکاپو بود. رکوردهای عجیب، فراز و نشیبهای فراوان و روندهای صعودی و نزولی مکرری که طی شد، گوشهای از رویدادهای بازار سرمایه در پاییز امسال بود. در ادامه به وضعیت کلی بازار سرمایه در سه ماهه سوم میپردازیم و نکات مثبت ...
پرونده بازارهای داخلی در سومین فصل سال در شرایطی بسته شد که شاهد تلاطم سنگین قیمتها در سه ماه گذشته بودیم. دلار، سکه و سهام پاییز را توفانی و با ثبت رکوردهای تاریخی آغاز کردند؛ اما در ادامه مسیر کاهشی در پیش گرفتند و همه بازارها با بازدهی منفی این فصل را به پایان رساندند.
بازارهای فرابورسی روند پر فراز و نشیبی را طی فصل پاییز پشتسر گذاشتند. شاخص کل فرابورس پس از رسیدن به اوج تاریخی ۲۲۴۱ واحدی در ابتدای فصل، شروع به حرکت در مسیر نزولی کرد و طی عقبگردی فرساینده در آخرین روز کاری آذر بر سطح ۱۷۹۱ واحد ایستاد.
بعد از عقبنشینی نزدیک به ۲ هزار واحدی بورس در معاملات روز دوشنبه، طی دادوستدهای دیروز از شدت افت مقداری شاخص کاسته شد و نماگر کل بازار با از دست دادن ۶۰۰ واحد دیگر از ارتفاع خود در نیمه پایینی کانال ۱۵۹ هزار واحدی قرار گرفت. در کنار تغییرات محدودتر شاخص که نشان از عقبنشینی فروشندگان سهام نسبت به روزهای ماقبل دارد، ارزش معاملات نیز به روند نزولی خود ...