سهامداری و سهام بازی دو مقوله جدا از هم است. فرق سهامدار با سهام باز به صبر ایشان است. سهامداران بسیار صبورند و سهام بازان بسیار عجول، اما شما جزو کدام دسته هستید؟
بورس تهران امروز پرونده فعالیت خود در را در حالی بست که کماکان شواهد حاکی از غلبه رفتارهای هیجانی در معاملات برخی سهامداران است. با وجود اینکه در هفته قبل با اجرایی شدن تحریم های امریکا ، شاخص کل واکنش چندانی به این موضوع نشان نداد، کارشناسان انتظار داشتند در این هفته و به پشتوانه عوامل بنیادی مثبت، بازار با رشد تقاضا همراه باشد.
بورس تهران در هفته جاری بهرغم تلاش سرمایهگذاران حقوقی برای کنترل روند افت شاخص در مجموع برآیندی کاهشی داشت تا با افت ۷/ ۱ درصدی، بازدهی پاییزی بازار در محدوده ۴/ ۱۳ درصد متوقف شود.
سرعت و پیچیدگی معاملات در بازارهای مالی نیاز به استفاده از ابزارهای هوشمند را افزایش داده است. در این راستا یکی از مفیدترین ابزارهای مالی به کارگیری معاملات الگوریتمی یا خودکار است که بهمنظور استفاده بهتر سرمایهگذاران از فرصتهای بازارهای سرمایهگذاری ایجاد و راهاندازی شده است.
بورس اوراق بهادار تهران روز گذشته شاهد افت شدید شاخص کل به دلیل برخی تحولات بیرونی بود. بهطوریکه در نهایت شاخص کل بورس با ریزش ۳۵۶۳واحدی، با از دست دادن ۴کانال مواجه شد و به سطح ۱۸۰هزار واحدی عقبنشینی کرد. در بازار دیروز اکثر شرکتهای بزرگ بازار شاهد افت شدید قیمتی بودند.
بورس تهران معاملات هفته گذشته را با بازدهی حدود یک درصدی سپری کرد. در این شرایط بازیگران عمده در بیشتر روزهای هفته به جمعآوری سهام پرداخته و نه تنها نقش حمایتی خود را در بازار ایفا کرده، بلکه خالص خرید را در سمت زمین بازی خود حفظ کردند. بر این اساس در سومین هفته آبان بیش از ۱۸۶میلیارد تومان نقدینگی در مسیر پرتفوی سهامداران حقیقی به حقوقی جابهجا ...
شاخص کل بورس تهران در هفته گذشته رشد یک درصدی را تجربه کرد. با این حال هیجان بازارها در مسیر نزولی قرار گرفته بود. در حالیکه از ماهها قبل با انتظار برای تحریمهای آمریکا هیجان اقتصاد کشور را فراگرفته بود اما در موعد تحریمهای آمریکا از شدت واکنشهای هیجانی به شدت کاسته شد.
شاخص اساندپی۵۰۰ در پایان معاملات روز جمعه، با اتمام یک هفته پرنوسان برای والاستریت، با تداوم افت شدید سهام تکنولوژی و اینترنت، در پایینترین سطح خود از اوایل می تا کنون بسته شد.
قیمت نفت با وحشت از تحریم نفتی قریبالوقوع ایران بالا رفت، اما با سقوط بازار سهام و نگرانیها از جنگ تجاری که چشم انداز تقاضا را با ابهام روبرو کرده است، قیمتها از لحاظ هفتگی افت کردند.
نماگر بورس تهران معاملات اولین روز از ماه جاری را با افت قابل توجه به پایان رساند. به این ترتیب شاخص کل بازار سهام با افت ۲۴۶۰ واحدی (معادل ۳/ ۱ درصد) در سطح ۱۸۵ هزار و ۳۱۹ واحدی قرار گرفت. دیروز سهامداران نسبت به محتوای گزارشهای ۶ ماهه شرکتها واکنش نشان دادند و تفکیک در وضعیت سهام مشاهده شد.
شاخص کل بورس تهران معاملات روز گذشته خود را با رشد ۸۶۲ واحدی (معادل حدود ۵ /۰ درصد) به پایان رساند و در میانه کانال ۱۸۹ هزار واحدی ایستاد. در این روز از یکسو شناسایی سود از سوی معاملهگران پس از رشدهای چند روز اخیر سبب افزایش فشار فروش در بازار سهام شد.
عضو هیئت مدیره فرابورس با اشاره به روند حرکتی دسته جمعی سهام در بازار سرمایه، لازمه تداوم رشد شاخص را تحقق پوشش ریسکی فراتر از انتظار سهامداران عنوان کرد.
نوسانات حاکم بر بازار سهام طی هفته گذشته، بازدهی بیش از یک درصدی شاخص کل را رقم زد. در این شرایط بازیگران عمده بازار در ادامه روند حمایتی خود که از دومین هفته مهرماه آغاز شده بود، به جمعآوری سهام ارزنده پرداختند و توانستند خالص تغییر مالکیتی در حدود ۳۴۰میلیارد تومان را به نام خود ثبت کنند.