شاخص کل فرابورس روز گذشته نیز برای سومین جلسه معاملاتی متوالی با رشد همراه شد. آیفکس در آخرین روز معاملاتی هفته با افزایش ۱۱ واحدی در سطح حدود یک هزار و ۵۸۰ به کار خود پایان داد.
بورس تهران از ابتدای شهریور نوسانات شدیدی را پشتسر گذاشته است؛ درحالیکه شاخص سهام دوشنبه هفته گذشته قله ۱۴۰ هزار واحدی را لمس کرد، طی چهار روز معاملاتی اخیر اصلاح ۷۰۰۰ واحدی را به خود دیده است. در گزارشی نوسان اخیر قیمتها و چشمانداز بازار سهام را از منظر ۱۰ تحلیلگر بورسی بررسی کرده است. از نظر کارشناسان، ابهامات در زمینه قیمتگذاری محصولات فلزی ...
شاخص کل فرابورس ایران در معاملات دیروز رشد ۵ واحدی را ثبت کرد و در نزدیکی سطح ۱۵۰۶ واحدی ایستاد تا بازدهی از ابتدای سال این بازار تاکنون به حدود ۵/ ۳۱ درصد برسد.
روز گذشته شاخص بورس با رشد بیش از ۲۴۰۰ واحدی همراه شد. افتوخیز این روزهای سهام نشاندهنده جدال معاملهگران با نگاه کوتاهمدت و میانمدت است. کسانی که برای سیاستگذار، راهی جز اصلاح سیاستهای غلط باقیمانده متصور نیستند و با امید به آینده در قیمتهای فعلی اقدام به خرید میکنند.
معاملات سهام طی روز گذشته همانطور که انتظار میرفت با تداوم صفهای خرید برای سهام صادراتمحور بازار پایان یافت. خوشبینی ایجادشده از احتمال چرخش مسیر سیاست ارزی مهمترین دلیل استقبال قابلتوجه سرمایهگذاران از سهام دلارمحور بازار ارزیابی میشود. موج مشتاق تقاضا که از روز شنبه با خبر تصمیم شورای پول و اعتبار مبنی بر عرضه دلار غیر نفتی در بازار ثانویه ...
نماگر بورس تهران در ادامه مسیر پرشتاب چند روز اخیر خود، دیروز نیز با رشد ۲۳۶۹ واحدی همراه و به کانال ۱۰۹ هزار واحدی نزدیک شد. این رشد ۲/ ۲ درصدی در حالی رقم خورد که در نیمههای معاملات شاخص سهام از کانال ۱۰۹ هزار واحدی عبور کرده بود. در ادامه اما با جمعآوری صفهای خرید در برخی نمادها، شاهد چرخش مسیر بازار بودیم.
شاخص کل بورس تهران در معاملات روز گذشته با جهش ۳۳۰۶ واحدی برای نخستین بار در عمر خود ۶ رقمی شد. رشد بورس تهران با شتاب بالایی دنبال شد و در مدت زمان اندکی از آغاز معاملات با صعود دستهجمعی شرکتهای بورسی دماسنج بازار سهام وارد کانال ۱۰۰ هزار واحدی شد.
پس از چند روز روند کمنوسان، شاخص کل بورس تهران در معاملات روز گذشته با جهش ۵۳۱ واحدی مواجه شد. با این صعود، نماگر سهام بالاتر از رقم ابتدای سال قرار گرفت و دوباره بازدهی بورس مثبت شد. افزایش قیمت فروش محصولات در بورس کالا، نشانههای انعکاس رشد نرخ دلار در سودآوری آینده شرکتها، بالا ماندن قیمتها در بازار جهانی و توجه نقدینگی به بازار سهام مهمترین ...
شاخص کل بورس سومین روز کاهشی خود را پشتسر گذاشت. ریشه اصلی سرگیجه معاملهگران را میتوان در نامشخص بودن آینده نرخ ارز جویا شد. گروهی دلار ۴۲۰۰ تومانی را مبنای تحلیل خود قرار میدهند و در خرید سهام تردید دارند؛ اما عدهای با استناد به تجربه سالهای ۹۰ و ۹۱، این نرخ دلار را ناپایدار میدانند و قیمتهای فعلی سهام را فرصت خرید ارزیابی میکنند.
بورس تهران معاملات روز گذشته را با افت ۲/ ۰ درصدی شاخص کل پشت سر گذاشت. نماگر اصلی سهام در پایان معاملات دیروز کاهش ۱۶۸ واحدی را ثبت کرد و در سطح ۹۵ هزار و ۶۲۶ واحد قرار گرفت. توقف روند صعودی قیمتها پس از صعود ۲/ ۳ درصدی ارزش سهام برای ۱۴ روز پیاپی، طبیعی است.
روند صعودی شاخص کل بورس تهران در هفته گذشته نیز ادامه پیدا کرد. در پایان هفته گذشته دماسنج بازار سهام برای سیزدهمین روز متوالی رشد کرد. تب و تاب نقدینگی روز به روز در بازار سهام بیشتر میشود. به تدریج معاملهگران از لاک احتیاط خارج شده و با سیگنال جذابیت سهام و انتظارات آتی نسبت به اقتصاد کشور و اثرات آن در بازار سهام در سمت خرید فعال شدهاند.
بورس تهران معاملات نخستین روز از خردادماه را با نوسان صفر درصدی شاخص کل پشت سر گذاشت. نماگر اصلی سهام در پایان معاملات دیروز تنها ۲ واحد رشد کرد و در سطح ۹۵ هزار و ۲۳۰ واحد ایستاد. همزمان، شاخص کل هموزن با افت ۰/ ۱ درصدی، توقف سیر صعودی قیمتها را برای دومین روز پیاپی ثبت کرد.
شاخص کل بورس تهران در پایان دادوستدهای روز گذشته ریزش ۴۳۹ واحدی را ثبت کرد و در سطح ۹۶ هزار و ۳۴۱ واحدی قرار گرفت. دادوستد سهام طی روز گذشته در سایه نگرانیهای سهامداران نسبت به سرنوشت برجام و جهش نرخها در بازارهای ارز و سکه انجام شد.
شاخص کل در روز گذشته با رشد ۱۴۷ واحدی با نخستین کانالشکنی در سال ۹۷ به کانال ۹۷ هزار واحدی پا گذاشت. ارزش معاملات خرد بورس تهران حدود ۵۸ میلیارد تومان بود.
بورس تهران پس از ۸ روز افت متوالی و ریزش بیش از ۲ هزار واحدی، سرانجام روز گذشته با رشد روبهرو شد و با افزایش ۱۶۶ واحدی (معادل ۲/ ۰ درصد) در سطح ۹۶ هزار و ۱۹۴ واحدی قرار گرفت.
فرابورس ایران در بیستمین روز از اسفندماه روندی نزولی را در پیش گرفت. در حالی فرابورس بهرغم کاهش شاخص کل بورس در جریان معاملات روز شنبه، روندی صعودی را در پیش گرفته بود که این مسیر در جریان معاملات روز گذشته تغییر کرد.
بر اساس یافتههای دفتر مطالعات بازارهای مالی و بازرگانی وزارت اقتصاد، میانگین قیمت هر بشکه سبد نفتی اوپک به ۶۵.۸ دلار رسید که نسبت به آذر ۷.۲ درصد افزایش نشان میدهد.
بورس تهران معاملات بهمن ماه را در فضای پیچیدهای پشت سر گذاشت تا شاخص کل پس از هفت ماه اولین ریزش ماهانه خود را ثبت کند. نوسانات نرخ ارز یکی از مهمترین مولفههایی بود که طی معاملات این ماه به دقت از سوی سهامداران رصد میشد.