شرکت سرمایهگذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین در دوره یک ماهه منتهی به ۳۰ مهر ماه ۱۳۹۹، تنها خریدار سهام چند شرکت بورسی بود و سهام هیچ شرکت بورسی را واگذار نکرد.
مدیرعامل شرکت بریتیش پترولیوم (BP) در مجمع انرژی هند ۲۰۲۰ سراویک اعلام کرد موج دوم ابتلا به ویروس کرونا در جهان تاثیر شدیدتر از حد انتظاری روی تقاضا برای نفت در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ داشته است.
نفت پس از سقوط سنگینی که شب گذشته متحمل شد، در معاملات روز سه شنبه اندکی افزایش پیدا کرد اما فضا در بازار تحت تاثیر افزایش موارد جهانی ابتلا به ویروس کرونا تیره مانده است.
قیمت شاخص نفت خام برنت ساعت ۷ و ۴۸ دقیقه امروز (سهشنبه، ۲۹ مهرماه) با ۳۲ سنت کاهش به ۴۲ دلار و ۳۰ سنت و قیمت شاخص دبلیوتیآی آمریکا با ۲۶ سنت کاهش به ۴۰ دلار و ۵۷ سنت رسید.
قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه در واکنش به آمار مایوس کننده رشد اقتصادی چین که نگرانیها نسبت به تاثیر کرونا بر تقاضای بزرگترین مصرف کننده چین را برانگیخت، کاهش پیدا کرد.
شرکت تولید نفت کونوکوفیلیپس آمریکا با تأکید بر اینکه نفت در هر شرایطی بخش مهمی از ترکیب انرژی دنیا خواهد بود، پیش بینی میکند تقاضای جهانی نفت به ۱۰۰ میلیون بشکه در روز بازگردد و از آن پس رو به بهبود باشد.
قیمت نفت روز چهارشنبه در واکنش به آماری که افزایش غیرمنتظره ذخایر نفت آمریکا را نشان داد و نگرانیها نسبت به تقاضا برای سوخت را تجدید کرد، بیش از یک درصد سقوط کرد.
کاهش تقاضای جهانی برای نفت خام و سوخت در پی شیوع ویروس کرونا باعث شد صادرات نفت آمریکا در مقایسه با رکورد ۳.۷ میلیون بشکه در روز در فوریه، در طول ماههای بعد تا ژوئن کاهش پیدا کند.
قیمت شاخص نفت خام برنت ساعت ۴ و ۳۲ دقیقه امروز (یکم مهرماه) با ۱۳ سنت افزایش به ۴۱ دلار و ۵۷ سنت و قیمت شاخص دبلیوتیآی آمریکا با ۱۵ سنت کاهش به ۳۹ دلار و ۶۹ سنت رسید.
قیمت شاخص نفت خام برنت ساعت ۵ امروز (دوشنبه، ۳۱ شهریورماه) با ۹ سنت افزایش به ۴۳ دلار و ۲۴ سنت و قیمت شاخص دبلیوتیآی آمریکا با ۱۰ سنت افزایش به ۴۲ دلار و ۲۱ سنت رسید.
فشار عربستان به هم پیمانانش ، وقوع طوفان و کاهش تولید نفت آمریکا و پیش بینی اخیر مبنی بر کسری عرضه در بازار، سبب شد تا قیمت نفت برنت طی هفته گذشته ۸.۳ درصد و نفت خام آمریکا ۱۰.۱ درصد افزایش یابد.
بریتیش پترولیوم عقیده دارد مصرف نفت در نتیجه همهگیری ویروس کرونا، سیاست های سختگیرانه دولت ها و تغییر رفتار مصرف کنندگان، نقطه اوج خود را پشت سر گذاشته است و ۵۰ تا ۸۰ درصد تا ۲۰۵۰ کاهش می یابد.